Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi volt az eddigi legdurvább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt az eddigi legdurvább szakítási módszeretek?

Figyelt kérdés
Vagy amit veletek szemben "elkövettek"?:D Ötleteket!
2016. aug. 1. 16:14
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
Ötletek?? Ember! Akármennyire is szemét a másik, neked nem kell annak lenned különben te sem leszel jobb nála. Egyébként sem szórakozunk más emberek érzéseivel.
2016. aug. 1. 16:25
 2/5 anonim ***** válasza:

A legdurvább az volt,hogy "hazautaztam hétvégére", de hamarabb visszajöttem és kipakoltam az albérletemből,átcuccoltam egy másik városba,telefont nem vesz fel,emailre nem válaszol,fb-on letilt.

Komoly szervezést igényelt,de volt rá időm.

Ezer éve szakítani akartam,kb.60szor elmondtam neki,hogy nem akarok vele lenni. De nem értette! Szerencsére nem laktunk együtt így könnyebb volt kivitelezni.

Deha együtt laktunk volna,akkor valószínűleg egy munkanapon oldom meg ezt,mert annyira elegem volt belőle!

Utána még egy évig üldözött,majd szépen lekopott.

2016. aug. 1. 16:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Írásban szakítás volt a legdurvább.
2016. aug. 1. 17:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Kisbalta. Eléggé fájt.
2016. aug. 1. 17:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Azt mondtam hazamegyek a cigimért.Telefon kikapcs ,facebook tiltás ,hozzánk szerencsére nem jött a szüleim miatt.Hát bunkó volt de a gyomrom kifordul az erőszakos ,nyomulós emberektől akik ráadásul.olyan nagyon biztosak a dolgukban.
2016. aug. 1. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!