Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után új kapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után új kapcsolat?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Leirom röviden a történetem.

Másfél évig voltam együtt szerelmemmel. Szétmentunk, majd rá egy hónapra újra próbáltuk. Én abban z egy hónapban reggel este gyomorideggel keltem és feküdtem és álomba sirtam magam. Összejottünk, ez idő alatt o csak kihasznalt.

Egy hónap alatt újra szakitottunk, végleg.

Ugy szakitottam, hogy már nem sírok reggel este, megkönnyebbültem leginkább.

Viszont vannak emlékeim amik jók. Es valamennyire siratom legbelül a kapcsolatot.

Úgy gondolom, hogy készen állok ismerkedni. Elkezdtem. De rájöttem, hogy ez nem verseny, és még kell gyászolni az előzőt.

Most viszont van valaki... 1 hete de szakitottunk, de máris van valaki, akivel még az elején vagyunk. Elhivott randira.

Tudom, hogy nem zártam le teljesen exem. Viszont azt is tudom, hogy megszeretnem ismerni az illetőt és nem akarom elszalasztani.

Igazából 1 hét, annyi ideje szakitottam és nem érzem úgy hogy jaj nem illik vagy bármi. Mert utóbbi egy hónapban exem csajozott,mint kiderult.

Viszont kavarognak bennem az érzelmek.

Nem tudom mennyire jó ötlet ez.

Járt valaki hasonló cipőben? Vagy mi a véleményetek?

Egy randi még semmi és hagyjam, hátha alakul vagy egyáltalán ne, mert úgyse működne ha nincs bennem a lezárás teljesen?

2020. szept. 13. 16:00
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem kell elköteleződnöd ha jól érzed magad menj és kapcsolj ki.

Persze úgy, hogy a másikat ne ültesd be egy hintába.

Én addig nem vinnék szexualitást bele, amíg nem vagyok biztos magamban.

2020. szept. 13. 16:07
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Picit zavaros az irasod. Nincs ilyen, hogy mikor illik mikor nem, amikor tulleptel. Viszont csak azért mert az exed mar ismerkedett masokkal, emiatt neked nem kell visszavagaskepp. Egyébként láthatóan nem leptel tul, mert az exed szapulod akit még szerelmednek hívsz, merlegeled a dolgokat, nem tudod eldonteni mit akarsz stb. Figyelj ha szimpatikus az új srác talalkozz vele bajod nem lehet belole de ne hitegesd, es ne siess el semmit, ha nem érzed azt.
2020. szept. 13. 16:08
 3/7 A kérdező kommentje:

Nem hitegetem!

Nagyjából elmondtam neki mi a helyzet. És nyilván o is észrevette, hogy nem biztos, hogy teljesen leuartam. De elmondtam neki is, hogy független attól, hogy érzelmileg most hogy állok. Akarok vele találkozni és megismerni.

Ha megvan a szikra úgyis rendben lesz minden es alakul, ha meg nem akkor ugyse.

De van bennem rossz érzés a dologgal kapcsolatban. Viszont ha elszalasztanek valakit csak amiatt, mert még nem sikerült teljesen lezarnom, meg bánnám.

2020. szept. 13. 16:15
 4/7 anonim ***** válasza:
Talalkozz akkor vele, ha tegyük fel jol alakul a találkozó és a srácnak is szimpatikus vagy es akar tőled valamit, akkor nem fogja siettetni a dolgokat, nyugodtan randizgassatok, aztan majd alakul. Ha meg nem érzed azt, akkor nem talalkozol vele tobbet es kesz. Legalabb hatha eltereli a figyelmed kicsit az exedrol es lehet valami jo sul ki belole.
2020. szept. 13. 16:24
 5/7 anonim ***** válasza:
NIncsenek szabályok. Ismerkedj, ha szimpatikus, akkor lépj. Nem kell ezzel foglalkozni.
2020. szept. 13. 16:30
 6/7 anonim ***** válasza:

3

S te komolyan gondolod egy új randin, hogy a viharos-háborgó érzelmi viharodban lehet szikra s ezt komolyan veszi egy kiegyensúlyozott személy???

Max lefektetésig szerintem színészkedik-tűr neked, de nyűglődős partner a pitbullnak se hiányzik...

2020. szept. 13. 17:30
 7/7 anonim ***** válasza:

Amíg mindenféle érzelem kavarog benned, ne randizzál. Nem fair az új sráccal szemben.

Mond meg neki, hogy most szakítottál, adjon egy hónapot rendezni a soraidat.

2020. szept. 13. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!