Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Jogos az exbarátom követelése,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos az exbarátom követelése, ti kifizetnétek neki?

Figyelt kérdés
Szakítottunk tegnap. Július közepén egyik ismerősöm esküvőjén voltunk közösen, ahova az én kérésemre vett egy új öltönyt 57 000Ft értékben a saját pénzéből (én is vettem magamnak ruhát, de ez most nem lényeg). Azt mondja, hogy ha én nem kérem, akkor a meglevőkből vett volna fel és nem vett volna újat, egyébként is csak a kedvemért jött el, hogy ne menjek egyedül, az én ismerősöm esküvője volt, így fizessem vissza neki az öltöny árát.

2020. aug. 28. 10:13
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%
Nagy szerelem ez ám. Mégis csak ott az a lelkifurdalás.
2020. aug. 29. 15:03
 32/32 anonim ***** válasza:
74%
Ha tényleg szeretnétek egymást,nem lenne probléma a távkapcsolat. Most komolyan ezért szakítottatok? Plusz ez az öltöny mizéria...Ez aztán a szerelem, gratulálok... gyerekek vagytok még.
2020. aug. 29. 16:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!