Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ha mondjuk vásárolnátok valami dolgokat, és a fizetés pillanatában egy férfi odamenne és ő kifizetné a saját pénzéből, azután elhívna randízni. Elmennétek? Így megnőhet az esélye annak hogy igent mondjátok?
Nem, elfogadnam, hogy kifizette, es utana nemet mondanek. Akkor mit csinal, visszafizetetti velem? :D
De most komolyan, ennyire ketsegbeesett nem lehet valaki, taszito!
Az egyetlen, amit még talán elfogadnék, ha 5-10-20Ft hiányzik, hogy megvehessem az adott dolgot, csak elszámoltam magam (tegyük fel, hogy peches napom van, és még a bankkártyám is otthon maradt).
Ezesetben megjegyzem magamban, hogy vannak még rendes emberek, esetleg visszaadnám neki, ha valamikor a jövőben még látom.
Ha amugy is vonzó, akkor ez lendíthet a dolgon. Ha egyébként sem érdekelne (mert mondjuk van párom, idősebb nálam egy 20-assal, vagy valamilyen más okból nem akarom megismerni), akkor csak megköszönném, és mennék tovább.
0-ra csökkenne az esélye. Miért?
1. Azt nézi ki belőlem, hogy nekem gondot okoz kifizetni.
2. Durva semmibevétel, hogy helyettem és kérdezésem nélkül dönt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!