Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Jogos az exbarátom követelése,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos az exbarátom követelése, ti kifizetnétek neki?

Figyelt kérdés
Szakítottunk tegnap. Július közepén egyik ismerősöm esküvőjén voltunk közösen, ahova az én kérésemre vett egy új öltönyt 57 000Ft értékben a saját pénzéből (én is vettem magamnak ruhát, de ez most nem lényeg). Azt mondja, hogy ha én nem kérem, akkor a meglevőkből vett volna fel és nem vett volna újat, egyébként is csak a kedvemért jött el, hogy ne menjek egyedül, az én ismerősöm esküvője volt, így fizessem vissza neki az öltöny árát.

2020. aug. 28. 10:13
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

Jèzus, te tök hülye vagy. Kèrd el tőle az öltönyt, hisz te fizetted ki.

Add el, a felèt bőven el tudod kèrni èrte.

Azèrt mert nem haragban válthatók el, mièrt hagyod magad palira venni?

2020. aug. 28. 17:04
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

Ugye te voltál aki szakított? Ez még csak egy kicsinyes bosszú a rèszèről, te meg beleugrottál, mert lelkiismeret furdalás is van. Ès igen, ha már elutalod neki a teljes összeget, a minimum, hogy az öltönyt vissza adja. Hisz nincs szüksège rá, van neki másik, csak miattad vette. Így tulajdonkèppen vettèl neki egy ruhát majd 60e-èrt. Mièrt is?

Elhiszem, hogy megteheted, nem vág földhöz, de itt elvekről van szó. Kicsit szedd össze magad, nagyon kihasználható vagy.

2020. aug. 28. 17:16
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem te vagy a legélesebb kés a fiókban, ugye tudod?
2020. aug. 28. 18:01
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
Ha békében váltatok volna el, akkor nem kér ilyet és te nem fizetsz. Vagy komoly vaj van a fejeden és lelkiismerfurdalásból fizettél.
2020. aug. 28. 20:30
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Én az exemtől szerinte kaptam egy cipőt. Nagyon megtetszett mert gyönyörű, de nem volt nálam pénz hogy megvegyem. Utána időm sem volt visszamenni érte. Ezert odaadtam neki az árát és elküldtem érte. Az hagyján hogy szakitaskor visszakérte (ő vette meg nekem az én penzemből) de még a lábam is úgy kikezdte, hogy a mai napig megvan a nyoma. Vissza adtam volna neki de annyira szép szandi hogy inkabn megtartottam :)
2020. aug. 28. 21:28
 26/32 anonim ***** válasza:
100%

"Azért kérdeztem, hogy más mit tenne a helyemben."

Aha, de ezek szerint csak költői kèrdès volt. Ugyanis mindenki, tènyleg mindenki azt tanácsolta, hogy ne foglalkozz vele, erre fogtak magad ès elutaltad a lóvèt. Ès mellè mèg annyi eszed sem volt, hogy akkor már elkèrd tőle, hisz te vetted.

2020. aug. 29. 09:50
 27/32 A kérdező kommentje:
Nincs semmi vaj a fülem mögött, azért szakítottunk, mert London-Budapest között fog hetente többször ingázni az új munkája miatt, én nem szeretnék távkapcsolatban élni. Mindketten szeretjük egymást még, de jobb ez így.
2020. aug. 29. 12:33
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
És ez az ember aki szeret téged, visszaigényelte az árát az öltönynek amit megtartott magának, kvázi vetetett magának egy öltönyt veled miután szakítottatok. Hát....jó. Nincs több kérdésem.
2020. aug. 29. 12:56
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
Hát, én ezek után azt hittem, valami balhé volt köztetek, aztán most azt szerzi vissza, amit csak tud.
2020. aug. 29. 12:58
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

Remèlhetőleg mást nem vett meg magának a te kedvedèrt, különben sokba fog kerülni ez a szakítás. 😁

A nap vicce, mekkora gyökèr emberek rohangálnak szabadlábon...

2020. aug. 29. 13:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!