Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most lett vége a kapcsolatom a párommal két év utan, aki narcisztikus. Hogyan lépjek tovább? Vajon jobb lesz nélküle? Pocsekul erzem most magam 😔
29.tudod hány ilyen nő van mint én?
Akik állandó manipulációnak vannak kiteve?
Akiket az ilyen narcisztikus fergek tonkre tesznek?
30.-nak.
De TE hagytad, és nem léptél le! Akkor maradj csöndben, nem tudlak sajnálni.
Miert akarnék az lenni továbbra is?
Eszem agaba nincs. Most mar h megertettem ezt az egészet es rajottem h nem én hibaztam csupán annyiban h hagytam magam teljesen tonkre tenni...
Megértettem ezt a betegséget..
Masok szerint egy gyönyörű fiatal nő vagyok, es ezerszer jobbat erdemlek. En pedig szenvedek mert teljesen tönkre tett es nem tudom h tovább.
Masok szerint bontsak pezsgőt azonnal es örüljek h megszabadultam tőle.
34.-re.
"Hogyan lépjek tovább? Vajon jobb lesz nélküle? Pocsekul erzem most magam "
Ezt te írtad. Ez nem azt jelenti, hogy mennél vissza kapcarongynak?
De még egyszer leírom: Nem sajnállak, mert te akartad.
Elso kérdés
HOGYAN LEPJEK TOVÁBB?
ez neked azt jelenti h vissza akarok menni?
Ne is sajnalj! Nem kertem
Valamilyen szinten megértem azokat, akik nem tudnak sajnálni téged, mivel én is ~2 napig tűrném ezt, de lehet, hogy addig sem.
Szerintem a te hibád, hogy nem tudtál kilépni belőle. Senkinek sem kell szenvednie senki mellett, csak ha önként vállalja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!