Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Most lett vége a kapcsolatom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most lett vége a kapcsolatom a párommal két év utan, aki narcisztikus. Hogyan lépjek tovább? Vajon jobb lesz nélküle? Pocsekul erzem most magam 😔

Figyelt kérdés
2020. aug. 10. 15:53
1 2 3 4 5 6
 31/53 A kérdező kommentje:

29.tudod hány ilyen nő van mint én?

Akik állandó manipulációnak vannak kiteve?

Akiket az ilyen narcisztikus fergek tonkre tesznek?

2020. aug. 10. 17:46
 32/53 anonim ***** válasza:
13%

30.-nak.

De TE hagytad, és nem léptél le! Akkor maradj csöndben, nem tudlak sajnálni.

2020. aug. 10. 17:47
 33/53 anonim ***** válasza:
78%
Eleinte rossz, de idővel jobb lesz. Nyiss a világ felé.
2020. aug. 10. 17:48
 34/53 A kérdező kommentje:

Miert akarnék az lenni továbbra is?

Eszem agaba nincs. Most mar h megertettem ezt az egészet es rajottem h nem én hibaztam csupán annyiban h hagytam magam teljesen tonkre tenni...

Megértettem ezt a betegséget..

Masok szerint egy gyönyörű fiatal nő vagyok, es ezerszer jobbat erdemlek. En pedig szenvedek mert teljesen tönkre tett es nem tudom h tovább.

Masok szerint bontsak pezsgőt azonnal es örüljek h megszabadultam tőle.

2020. aug. 10. 17:49
 35/53 A kérdező kommentje:
Ebből is latszik fogalmad nincs mi a narcizmus..... Ja nem léptem le ahogy rajtam kivul tobb szaz ezren nem tudnak kilepni......
2020. aug. 10. 17:50
 36/53 anonim ***** válasza:
33%

34.-re.

"Hogyan lépjek tovább? Vajon jobb lesz nélküle? Pocsekul erzem most magam "

Ezt te írtad. Ez nem azt jelenti, hogy mennél vissza kapcarongynak?

De még egyszer leírom: Nem sajnállak, mert te akartad.

2020. aug. 10. 17:51
 37/53 A kérdező kommentje:

Elso kérdés

HOGYAN LEPJEK TOVÁBB?

ez neked azt jelenti h vissza akarok menni?

Ne is sajnalj! Nem kertem

2020. aug. 10. 17:53
 38/53 A kérdező kommentje:
Örülj neki h nem vagy áldozat
2020. aug. 10. 17:53
 39/53 A kérdező kommentje:
a narcisztikus abból szerzi az erejét, hogy a másikat lenyomja. Fokozatosan, az élet minden területén uralkodik rajta, kritizálásával felülkerekedik a másikon, kikényszeríti belőle az állandó figyelmet, az örökös igyekvést. Ettől ideiglenesen helyreáll a krónikusan sérült önértékelése, és – átmenetileg – értékesnek érzi magát. Míg a másik érzelmileg, lelkileg, fizikailag tönkremegy mellette, ő ettől erősödik. Nincs egyenjogúság a kapcsolataiban, a mérce mindig kettős: amit neki szabad, azt a másiknak nem, és ez magától értetődő – legalábbis számára. Nem véletlen, hogy a párkapcsolati erőszak esetében a bántalmazók között gyakran előfordul a narcisztikus vagy az antiszociális személyiségtípus. A bántalmazás pedig széles skálán mozoghat, lehet szexuális erőszak, anyagi kontrollgyakorlás, fizikai és lelki erőszak, illetve ezeknek a keverékei. De a lelki abúzus, a manipuláció szinte biztos, hogy minden esetben jelen van.
2020. aug. 10. 17:56
 40/53 anonim ***** válasza:
22%

Valamilyen szinten megértem azokat, akik nem tudnak sajnálni téged, mivel én is ~2 napig tűrném ezt, de lehet, hogy addig sem.

Szerintem a te hibád, hogy nem tudtál kilépni belőle. Senkinek sem kell szenvednie senki mellett, csak ha önként vállalja.

2020. aug. 10. 18:58
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!