Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Most lett vége a kapcsolatom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most lett vége a kapcsolatom a párommal két év utan, aki narcisztikus. Hogyan lépjek tovább? Vajon jobb lesz nélküle? Pocsekul erzem most magam 😔

Figyelt kérdés
2020. aug. 10. 15:53
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
70%

Jó, hát ez van. Remélem tanultál belőle. Máskülönben az egésznek semmi értelme nem volt, ha el fogod követni ezt a hibát még egyszer.

Ha nem tanulsz belőle, akkor a következő párod is ilyen lesz.

2020. aug. 10. 17:23
 22/53 A kérdező kommentje:
Hm..szerencse h tenyleg nem tudjatok mi ez az egesz es nem kellett atelnetek
2020. aug. 10. 17:23
 23/53 A kérdező kommentje:
A nárcizmus nem igy működik.... Az elejen sarmosak, kedvesek, amig meghódítjak a nőt aztan kezdődik a pokol
2020. aug. 10. 17:24
 24/53 anonim ***** válasza:
50%

Te ebből most tanultál, vagy nem? Ez a kérdés.

Nem a másik embert kell hibáztatni, ha nem illetek össze, hanem megnézni, hogy miért választottál rosszul.

2020. aug. 10. 17:26
 25/53 anonim ***** válasza:
71%
A leírásod alapján nagyon egyenlőtlen felek voltatok, ezért tudott elhatalmasodni rajtad. Te nem bírtál el vele, Neki meg túl könnyű préda voltál.
2020. aug. 10. 17:31
 26/53 anonim ***** válasza:
0%
Te kérdező, az megvan ugye, hogy te elmebeteg vagy?
2020. aug. 10. 17:36
 27/53 A kérdező kommentje:
Elmebeteg... Miért is?
2020. aug. 10. 17:39
 28/53 anonim ***** válasza:
0%
Az enyém is kedves volt,sármos stb. De a tiedben mi volt pontosan a pokol?
2020. aug. 10. 17:42
 29/53 anonim ***** válasza:
27%

27.-nek.

Miért? Mert egy ilyen féreg csicskája voltál, és még mindig az akarsz lenni.

Normális nő a K anyjába küldte volna és keres egy FÉRFI partnert.

Amúgy az ilyenek csak a nőkkel nagy kemények. Én 1X futottam bele férfiként egy ilyenbe, mikor megúntam a barom arcoskodását, kicsaptam a viperát, mire a féreg bevizelt, de tényleg. Én meg elröhögtem magamat és elsétáltam, a csaja meg ott ölelgette, hogy semmi baj, nyugi, minden rendben. Szánalmas.

2020. aug. 10. 17:43
 30/53 A kérdező kommentje:

Az amiket leirtam az nem elég pokol?

Az állandó érzelmi, testi kihasználás, bántalmazás, megalazó viselkedés..

2020. aug. 10. 17:45
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!