Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most lett vége a kapcsolatom a párommal két év utan, aki narcisztikus. Hogyan lépjek tovább? Vajon jobb lesz nélküle? Pocsekul erzem most magam 😔
Jó, hát ez van. Remélem tanultál belőle. Máskülönben az egésznek semmi értelme nem volt, ha el fogod követni ezt a hibát még egyszer.
Ha nem tanulsz belőle, akkor a következő párod is ilyen lesz.
Te ebből most tanultál, vagy nem? Ez a kérdés.
Nem a másik embert kell hibáztatni, ha nem illetek össze, hanem megnézni, hogy miért választottál rosszul.
27.-nek.
Miért? Mert egy ilyen féreg csicskája voltál, és még mindig az akarsz lenni.
Normális nő a K anyjába küldte volna és keres egy FÉRFI partnert.
Amúgy az ilyenek csak a nőkkel nagy kemények. Én 1X futottam bele férfiként egy ilyenbe, mikor megúntam a barom arcoskodását, kicsaptam a viperát, mire a féreg bevizelt, de tényleg. Én meg elröhögtem magamat és elsétáltam, a csaja meg ott ölelgette, hogy semmi baj, nyugi, minden rendben. Szánalmas.
Az amiket leirtam az nem elég pokol?
Az állandó érzelmi, testi kihasználás, bántalmazás, megalazó viselkedés..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!