Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exem nem akarja elmondani hova költözött ?
Szétmentünk 10 év utàn a közös lakàsbòl elköltözik. Viszont azt mondta akarja velem tartani a kapcsolatot meg hogy csináljunk közös programot stb. Viszont amikor kérdeztem, hogy hol sikerült lakàst talàlnia azt mondta hogy Pesten a közös lakástòl pàr kilométerre viszont én nem faggattam tovàbb csak elég érdekes volt.
Nagyon jò a kapcsolatunk de viszont màr csak baràti ezért döntöttük el hogy vége. Szerintetek megkérdezzem, hogy hogy miért nem akarja elmondani vagy szarjam le mert majd megtudom vagy ilyesmi ha aktuàlis lesz.

- Hol találtál lakást?
- Itt, a Gömb utca 35. alatt, egy tágas, világos első emeleti erkélyes lakást. Alacsony rezsivel.
Mégis mit vársz? Tök normálisan válaszolt.

"Viszont azt mondta akarja velem tartani a kapcsolatot meg hogy csináljunk közös programot stb"
Ismerős mondatok! Ezt én is megkaptam mikor szakítottak velem, aztán szép fokozatosan lekoptatott, nem volt hajlandó találkozni sem, csak nyomta a szöveget, hogy persze szeretne, de aztán sosem akart ráérni, és egyre inkább bunkón is viselkedett. El kell felejteni az ilyent, mert csak neked fog egyre jobban fájni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!