Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Az exem nem akarja elmondani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exem nem akarja elmondani hova költözött ?

Figyelt kérdés

Szétmentünk 10 év utàn a közös lakàsbòl elköltözik. Viszont azt mondta akarja velem tartani a kapcsolatot meg hogy csináljunk közös programot stb. Viszont amikor kérdeztem, hogy hol sikerült lakàst talàlnia azt mondta hogy Pesten a közös lakástòl pàr kilométerre viszont én nem faggattam tovàbb csak elég érdekes volt.

Nagyon jò a kapcsolatunk de viszont màr csak baràti ezért döntöttük el hogy vége. Szerintetek megkérdezzem, hogy hogy miért nem akarja elmondani vagy szarjam le mert majd megtudom vagy ilyesmi ha aktuàlis lesz.

tegnap 17:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Már nem vagytok együtt. Miért kellene, hogy elmondja? Ha még úgyis barátok maradtatok, akkor elmondja, ha majd akarja.
tegnap 17:32
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

- Hol találtál lakást?

- Itt, a Gömb utca 35. alatt, egy tágas, világos első emeleti erkélyes lakást. Alacsony rezsivel.

Mégis mit vársz? Tök normálisan válaszolt.

tegnap 17:53
 3/5 Senior Séf ***** válasza:
100%
Jobb, ha nem tudsz róla semmit.
tegnap 17:54
 4/5 anonim ***** válasza:
68%
Semmi közöd az exedhez, ezt kellene megértened.
tegnap 20:33
 5/5 anonim ***** válasza:
74%

"Viszont azt mondta akarja velem tartani a kapcsolatot meg hogy csináljunk közös programot stb"

Ismerős mondatok! Ezt én is megkaptam mikor szakítottak velem, aztán szép fokozatosan lekoptatott, nem volt hajlandó találkozni sem, csak nyomta a szöveget, hogy persze szeretne, de aztán sosem akart ráérni, és egyre inkább bunkón is viselkedett. El kell felejteni az ilyent, mert csak neked fog egyre jobban fájni.

tegnap 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!