Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
9 éve vagyunk együtt a volőlegényemmel és idén lenne az esküvő, sokàig távkapcsolatban éltünk sok szép emléket átéltünk 1 éve költöztünk össze mindent elém helyezett csúnyán beszélt sokszor velem mindig próbáltam elég lenni de sokszor még csak rám sem figyelt konyorogtem a minimális dolgokért, én is hibás vagyok hogy nem előbb mondtam hogy vége legyen, de az elmúlt hetekben egyszerűen nem bírtam tovább fogtam a cuccaim és átmentem a barátnőmhöz akkor is csak úgy elengedett nem húzott vissza akkor csak egy kisebb vita volt, de éreztem nem bírom már tovább, láttam hogy nem is húz vissza nem is akar azt mondta menjek legalább nyugodtabb élete lesz. Aztán most meg könyörög hogy most jött rá mit vesztett és nem tud nélkülem élni visszajöttem mert sajnáltam azt mondta miattunk dolgozik miattunk akart és csinált mindent, de az a baj elvesztettem az érzéseim ha ezt mondom neki nem érti, de igen ez van és nem tudom azt mondani hogy viszont szeretem mert nem úgy érzem akkor este mikor elmentem mintha elengedtem volna elvesztettem volna a szikrát, és most lehet tényleg változna vagy nem tudom csak két napja viselkedik úgy mint meg soha kedves együtt főz velem minden kiszolgál úgymond, és nekem meg fura a kedvesség ami nem kéne az legyen és azt érzem hogy ha most nem lépek tovább és nem találom meg magam örökre megbánom, viszont ott van az is hogy mivan ha most szakítok és azt megjobban megbánom mert sosem csalt meg és nem kellett neki amúgy más és nem nezegetett vagy követett más lányokat, viszont sosem volt ott nekem sokszor magányosnak ereztem magam és nem éreztem magam biztonságban a kapcsolatban! Nem tudok elengedni azt érzem de mégsem tudok vele lenni.ma 15:32
2/7 anonim 

válasza:

Kiölte az érzéseidet. Már késő. Szakíts vele!
4/7 A kérdező kommentje:
De hogyan szakítsak? Annyira fáj annyiszor gondolok a közös kis szèp emlékekre mert mindig csak a jót nézem az emberekben.
ma 16:01
5/7 anonim 

válasza:

Nem lehet egy életen át kitartani valaki mellett 5 db régi szép emlék kedvéért, amikor már egy ideje eltávolodtál tőle és ez csak rosszabb lesz. Főleg hozzámenni nem lehet így.
Nőj fel! Nem volt még kapcsolatod, először tapasztalod ezt. A szakítás fájdalmas mindenképp. Ezt nem lehet megúszni. Majd elmúlik.
6/7 anonim 

válasza:

Oké, régen szép volt most meg nem. Vissza ne menj!
7/7 anonim 

válasza:

4: Amennyiben úgy látod jónak, hogy életed végéig vele maradsz, ez is egy lehetséges döntés.
Nekem úgy tűnik nem fáj annyira, hogy szakíts, így még várod a pofonokat.
Hogyan kell szakítani? Leülteted, elmondod mi a helyzet, meghallgatod, ha kell sírtok együtt, majd mindenki megy amerre akar. Valószínűleg hónapokig tart a gyász, ami nem kellemes, de nem jobb lezárni, mint életed végéig vele maradni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!