Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi tennétek a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Bocsi ha hosszú lesz.: kb. 1 éve szakítottam a barátommal. Én hagytam el mert sokat hazudott nekem amire rájöttem a végére. Csalt engem (sok lánnyal intim üzeneteket váltott stb.) Biztos sok olyan dolog is van amit teljesen titkolt előlem, de ez már nem számít. Amikor lebukott még újra megbocsájtottam neki, mert sok mindennel teletömte a fejem és tényleg nagyon szerettem őt! Ezen kívül amúgy nagggyon jó volt a kapcsolatunk, jó volt a szex, szeretve éreztem magam, szerintem ő is, lelkitársam és legjobb barátom is volt egyben és ezt fordítva is így éreztem. Azért szakítottam végül mert nem bírtam megbirkózni azzal ami kiderült róla, és úgy éreztem továbbra is hazudik, szinte tönkre mentem benne. Nagy megkönnyebbülés volt a szakítás, nem bánkódtam miatta, tényleg szinte alig. Volt azóta egy majdnem fél éves kapcsolatom is (aminek nem emiatt lett vége, csak nem passzoltunk). Most viszont úgy vagyok vele hogy hol gondolok rá sokat hol pedig cseppet sem, de főleg a szexre. Szerintetek mi tévő legyek? (Olyan válaszokkal légyszi kíméljetek hogy feküdjek le valaki mással:D) (Btw, ő még a legjobb barátom összes posztját kedveli - nem tudom hogy ez figyelem felhívás-e a részéről vagy mi egyéb)

tegnap 20:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nyilvan hatalmas egoboost lenne neki ha még évek után is visszajárnak a csajai.

Nem veletlen hogy tyúkudvart tartanak az ilyenek.

tegnap 20:41
 2/7 anonim ***** válasza:
75%

Itt nem az a kérdés te mit tennél hanem ő mit válaszolna felajánlkozásra. Megint ő van ezzel nyeregben es szánalmasan várhatod kegyeskedik e megd.gni vagy elutasít.

Hát ö nemtom

tegnap 20:42
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez annyira jellemző. Összevissza csalt, hazudott, visszafogadtad, megint hazudott. Végre szakítottál vele, és most, csak azért mert épp nincs kivel lefeküdnöd, hülyét csinálnál magadból harmadszor is. Én biztos nem tenném.
tegnap 20:42
 4/7 A kérdező kommentje:
Inkább az hiányzik amilyennek megismertem az elején. De egyetértek, én lennék az idióta.
tegnap 20:50
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Hogy lehet a lelkitársad az, aki becsapott, átvert, megcsalt? 🤔
tegnap 20:55
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem tennék! Töröld, tiltsd, ne nézz rá! Ne legyél idióta! Keress tisztességes partnert! Létezik ilyen. Gyógyítsd meg az önértékelésed, ne ilyen f..szságokra pazarold az időt!
tegnap 21:09
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Az exed a motorikus félrelépő, ha szőke miss word a párja akkor is meg akarja búbolni a szomszéd átlagos barna lányt. Ha te nem nyitott kapcsolatot szeretnél akkor NE írj rá.

Menj tovább az úton, s idővel megtalálod akivel minden is passzol. A múltad meg zárd le mert láttad, hogy az már sehova sem vezet.

tegnap 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!