Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Most lett vége a kapcsolatom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most lett vége a kapcsolatom a párommal két év utan, aki narcisztikus. Hogyan lépjek tovább? Vajon jobb lesz nélküle? Pocsekul erzem most magam 😔

Figyelt kérdés
2020. aug. 10. 15:53
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
100%
A parom: mindig csak az lehetett amit ő akart, és ahogy,mert az úgy jó. Elég akaratos. Csak az ő életet lehetett élni. Megvonta a szeretetet, ha valami nem úgy volt és veszekedtunk. Nagyon hamar idegbeteg lett, ha volt valami affér, volt dühkitörése is. Ordibalt, ha számára kínos dolgokat kellett megbeszélni.
2020. aug. 10. 16:27
 12/53 anonim ***** válasza:
95%

11.-nek.

De ez nem nárcizmuz. Az ilynnek 2 büdös nagy pofon kell, vagy pofán kell röhögni és hazaküldeni az anyjába.

2020. aug. 10. 16:30
 13/53 anonim ***** válasza:
100%
Ajajj de utána olvastam, és azért sok tünet egyezett.
2020. aug. 10. 16:35
 14/53 anonim ***** válasza:
68%

7-es válasza adott! Igen többen erre gondolunk! Az a helyzet, hogy szerintem ha egy kicsit is olvas ilyen kérdéseket a lány vagy srác, mert tegnap is volt itt ilyen kérdés, akkor talán elbeszélgethetnének egymással, lelkileg támogathatnák egymást. Valakinek ez a jó, hogy napi szinten megtárgyalják mikor lesz már jobb, valaki meg szimplán nem akar róla beszélni mert attól nem lesz jobb se nem lesz előrébb!

Nem vagyunk egyformák! Minek mindig beszélni róla, az kb. olyan mintha napi szinten eléd tolnák ezeket a dolgokat, hogy még véletlenül se felejtsd el. Csak fusztrált leszel tőle, és még véletlenül sem tudsz előre lépni! Ez pszichológiailag kínzás lenne és nem terápia. De most önmagadat is kínzod. Foglald le magad! Keress valami értelmes elfoglaltságot!

Nagyon jó példa erre egy film amit már másodjára írok le ezen az oldalon. Ugyan nem szerelem, de valami erősebb a szerelemnél és azt úgy hívják, hogy helikopter. Adott egy helikopter pilota, aki lezuhant többed magával, és miután meggyógyult a lába a kollégája úgy akarta terápiázni hogy felvitte a helikopterrel és a helikopter orrát zuhanó repülésbe tette. Majd ezt mondta a csajnak. 10 mp-ed van hogy átvedd az irányítást különben lezuhanunk. Persze a csaj míg zuhantak ugyanazt átélte és képtelen volt kezébe venni az irányítást, aztán mikor a pasi hülye vette a lapot, akkor gyorsan landoltatta a gépet, mire a csaj elviharzott volna, a pasi meg bocsánatot akart kérni hogy hülyeség volt így. A csaj pedig jogosan mondta, hogy: Ja, fogalmad sincs akkor mit éltem át! Higgyétek el valakik szarabb dolgokat átéltek és mernek előre lépni! Nem szabad leragadni!

Miért jó az hogy kínozzátok magatokat napi szinten ilyen kérdésekkel. Hm?

Vegyetek példát erről a pilóta nőről, tovább lépett aztán újra pilóta lett csak később abba kellett hagynia bizonyos okok miatt.

2020. aug. 10. 16:38
 15/53 A kérdező kommentje:

Tudod aki ilyen emberrel volt kapcsolatban annak nem egyszerű túl lépnie csak úgy....

En mindennel jobban szerettem ezt a pasit.

Hogy ő hogy bant velem?

-hazudozott

-hatalmas egoizmus és nagykepuseg

-folyamatos megalazas

-érzelmi zsarolás

-állandó megsertodes

-szexualis kizsakmanyolas, ő mindent elvart tőlem, ha nem tettem meg akkor csenddel vert es buntetett cserébe nekem könyörögni kellett

-ra mindenki felnez, mindenki tiszteli

-folyamatosan rettegesben eltem vajon mit vár el tőlem, vajon mit kell tennem, h ne sértődjon meg

-

-

-

2020. aug. 10. 16:54
 16/53 A kérdező kommentje:

-folyamatosan a pénz körül forgott minden, új kocsik, ennyit keresett stb stb.

-mindig csak az volt a fontos ami róla szól, állandóan róla beszéltünk

-ünnepekre semmit nem kaptam, még annyit se boldog szülinapot, vagy nevnapot

-volt, hogy el kezdett szorongatni, ha epp nem estem neki, ahogy ő azt elkepzelte

2020. aug. 10. 16:57
 17/53 A kérdező kommentje:

-azt élvezte, ha en szenvedek, ha en könyörgök neki

-soha semmiben nem segített

-állandóan igergetett amiből semmit nem tartott be

-semmiben nem szamithattam ra, mert csak ő maga volt a lényeg.

2020. aug. 10. 16:59
 18/53 A kérdező kommentje:

-nem lehettek kéréseim

-akkor láthattam, ha elég alázatos voltam

..

2020. aug. 10. 17:05
 19/53 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem túlságosan alkalmazkodó, alárendelt, kedves típus vagy és nem mersz kiállni magadért, ezért is lehetett vonzó számodra egy olyan ember, aki megmondja, hogy mit csinálj, hogyan csináld, mikor csináld, így szolgálhattál egy domináns férfit, aki minden tekintetben erősebb nálad.

Általad nem kaphatja meg a karmáját sajnos, ezért csak remélheted, hogy a jövőben összejön valakivel, aki tudja kezelni és nem fog behódolni, megalázkodni.

Te pedig tanulhatsz belőle, hogy milyen típust ne akarj imádni, mert megesz reggelire.

2020. aug. 10. 17:13
 20/53 A kérdező kommentje:
O elvarta h egy nő normalis, tisztelet tudó legyen, kedves es aranyos.... Az nem volt téma ő milyen ocsmany módon bánt mindenkivel.....
2020. aug. 10. 17:18
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!