Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Milyen sebeitek vannak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen sebeitek vannak az exektől?

Figyelt kérdés
Szűz barátnőm egy évig nem feküdt le velem, majd megcsalva vesztette el. Egy olyan lett neki az első, akit alig ismert.

2020. jún. 24. 17:22
1 2 3 4
 21/35 peca1000 ***** válasza:
16%
Amikor véletlenül rálépett az ágyról a fóldre lógó farkamra :D
2020. jún. 24. 22:34
 22/35 peca1000 ***** válasza:
12%
földre
2020. jún. 24. 22:35
 23/35 Savlekotő ***** válasza:
29%
Könyörgöm,kommunikáltatok vagy csak el voltatok egymás mellett.. Eleve ha össze jössz vkivel akit te se ismersz mit vársz,Édes öcsém,a mai kapcsiktól falra lehet menni.
2020. jún. 24. 22:36
 24/35 anonim ***** válasza:
86%
Minden szépen indult, érettségi utáni nyáron jöttünk össze, majd végig együtt voltunk az egyetemi évek alatt. A problémák ott kezdődtek, mikor ő megszerezte a diplomáját, és teljes állásban dolgozni kezdett, én viszont még maradtam továbbtanulni. A kollégái, új barátai előtt nem vállalt fel, nem hívott soha a közös programokra, de hazaérve mindig elmesélte, hogy ott vplt X-nek, Y-nak a párja is. Mikor szóvá tettem, hogy én is szívesen mennék, akkor villámgyorsan leépített. Az utolsó időszakban magától hozzám sem ért már, ha én kezdeményeztem, akkor nagy ritkán volt valami, de csomószor lelankadt közben a farka, ami borzasztóan önbizalomromboló volt. Persze, mikor rákérdeztem, hogy velem van-e baj, akkor letagadta, meg a stresszes munkára fogta. Ez több mint egy évig így ment. Közben úgy beszélt velem, mint a kutyával, folyamatosan a stresszes munkára fogva a viselkedését is. Totálisan a földbe döngölte minden önbecsülésemet, én hülye meg naívan hittem, hogy tényleg csak sok szarság éri a melóban, és korábban is volt nehezebb időszak, majd ez is megoldódik. Aztán végül szakításkor még megkoronázta az egészet azzal, hogy azt mondta, hiba volt az együtt töltött közel 8 év, és rám pazarolta a fiatalságát.
2020. jún. 25. 06:56
 25/35 anonim ***** válasza:
92%
12 év párkapcsolat. Elment egy jógatáborba. Egyik nap még így szeretlek úgy szeretlek és kinéztem a szállásunkat jövő nyárra. Két nap múlva haza jött és közölte, hogy lép, mert nem töltünk el minőségi időt együtt és amúgy is csak engem ismer. És Ő most egyedöl akar lenni. Eközben az eljegyzési gyűrű a zsebemben (tiszta Hollywood) Ehhez képest másfél hónap múlva új hapsija volt. Azóta kiderült, hogy nárcisztikus és kapcsolatfüggő. Én marha meg még mindig visszafogadnám.
2020. jún. 25. 12:38
 26/35 anonim ***** válasza:
93%
Ismertük egymast ideje, de amikor végü randizni kezdtünk, nagyon rossz passzban volt. Végigkísértem az alkoholfüggőségen, vele jártam csoportba, fogtam a kezét amíg az elvonási tünetek kínozták. Sokat beszélgettem vele, igyekeztem önbizalmat építeni neki, sinre rakni az életét. Megtanult pár alap dolgot főzni, rendeződött. Még a szex is csak maszatolás volt, úgy vezettem rá dolgokra. Éééés lelépett egy másik nővel. :)
2020. jún. 25. 14:09
 27/35 anonim ***** válasza:
28%
26: Atyaég:(
2020. jún. 28. 22:23
 28/35 anonim ***** válasza:
74%
26 vagyok. Nem bánom. Visszacsúszott, ha lehet még rosszabb lett. De ez már nem az én problémám.
2020. jún. 29. 16:27
 29/35 anonim ***** válasza:
52%
Nem semmi sztorik.
2020. júl. 3. 13:36
 30/35 anonim ***** válasza:
87%
Közölte velem, hogy tetszik neki egy másik nő a munkahelyén, de a csajnak sajnos vőlegénye van, ezért esélytelen...na nekem több se kellett, kidobtam.
2020. júl. 3. 19:37
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!