Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Milyen sebeitek vannak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen sebeitek vannak az exektől?

Figyelt kérdés
Szűz barátnőm egy évig nem feküdt le velem, majd megcsalva vesztette el. Egy olyan lett neki az első, akit alig ismert.

2020. jún. 24. 17:22
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
84%

Kihasznàlt, és megalázott. Mindenre nyitott voltam, de neki sikerült kb.10 perc alatt 0ra vinni az önbecsülésem. Idejében kilèptem, de ehhez is az kellett, hogy újra megbàntson.

Mellesleg semmiben nem volt igaza.

2020. jún. 24. 17:31
 2/35 anonim ***** válasza:
32%
Jó nagy hülye voltál.
2020. jún. 24. 17:32
 3/35 anonim ***** válasza:
96%

Engem valami oknál fogva mindig azzal bántanak meg, hogy nem vagyok elég jó. Sorolhatnám a példákat, de a lényeg röviden tömören, hogy a legnagyobb sebeim, amiket kaptam az az volt, hogy kevés vagyok szerintük és otthagytak másért. Ennyi bőven elég nekem.

Átérzem a helyzetedet, végül mást választott.. hát igen. De nyugi, lesz rosszabb is a jövőben. Sajnos.

2020. jún. 24. 17:34
 4/35 A kérdező kommentje:
#2 rendes akartam lenni
2020. jún. 24. 17:34
 5/35 anonim ***** válasza:
26%
Semmi az ég világon. Semmit nem várok a partnertől és azt mindig megkapom:) Örülök ha kaphat tőlem valamit:) Nekem mindenem megvan, ami az életemhez kell.
2020. jún. 24. 17:35
 6/35 anonim ***** válasza:
88%

Amikor ö csal meg és lép le és én vagyok lehordva lealàzva mindenki elött mégis.

Mindog az szivja meg aki szeret.

2020. jún. 24. 17:40
 7/35 anonim ***** válasza:
86%

Lebukott kismilliószor és még ezeket is próbálta kimagyarazni mindenfele nevetseges kamu sztorikkal

Nemelyiknel majdnem elrohogtem magam

Persze aztan szakitottam vele :D

22L

2020. jún. 24. 17:45
 8/35 anonim ***** válasza:
79%
Másokkal flörtölt, nem voltam elég jó egyiknek sem, aztán mindegyik lecserélt, de dugni jó voltam...
2020. jún. 24. 18:00
 9/35 anonim ***** válasza:
84%
Evekig szenvedtem az exemmel tavkapcsolatban mert ugy ereztem o az igazi,es nemsokara osszekoltoztunk volna ami mindig motivalt,erre o szakitott neten keresztul,utana vegig ignoralva es hulyenek nezve,en sosem bantottam ot semmivel es sokat koszonhet nekem,en meg a szarbanezest es a sok hazudozast,igereteket kaptam csak,valoszinu csak kihasznalt anyagilag:)
2020. jún. 24. 18:10
 10/35 anonim ***** válasza:
94%
Az egyik exem akit nagyon szerettem,még azzal az őszinte naív első szerelemmel ő nagyon megalázott,uralkodni akart rajtam,bántott szavakkal,módszeresen leépítette az önbecsülésem,önértékelésem,mindenkinek rossz embernek állított be,pedig komolyan a légynek nem ártottam soha..egy csendes kis naív lány voltam,eszembe sem jutott ,hogy megcsal...csak így sok év távlatából jöttem rá,hoy számtalanszor megcsalhatott,mert minden hónapban kb elkaptam valami durva fertőzést..akkor még nem fogtam fel,hogy ez amúgy mitől lehet...plusz lebukott sms-el amiben randizni hívta a házas kolléganőt.Plusz a barátai sose mondták ki,de mindig mondták,hogy keressek mást,és ő nem szeret engem. Senkinek nevezett és k**vának..holott ő volt az első nekem és tényleg nagyon szerettem..évekig tartott mire feldogloztam és mertem újra hinni a férfiakban..
2020. jún. 24. 18:28
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!