Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen sebeitek vannak az exektől?
Figyelt kérdés
Szűz barátnőm egy évig nem feküdt le velem, majd megcsalva vesztette el. Egy olyan lett neki az első, akit alig ismert.2020. jún. 24. 17:22
11/35 anonim válasza:
Nem vállalt fel a közös főiskolánkon. Látványosan került a többiek előtt, elengedte a kezem, soha nem ült mellém az órán, ha egy társaságban voltunk, úgy tett, mintha nem hozzám tartozna és nem hallotta meg, ha hozzá szóltam. Aztán kivertem emiatt a hisztit és változtatott rajta, de akkor már semmire se mentem vele. Akkor kellett volna elhagynom örökre. Sajnos nem tettem meg. Egy időre bele is betegedtem fizikailag. Nagyon nagy csalódás volt, mert ő volt az első fiú az életemben, akiről azt hittem, hogy viszonzottan szerelmesek vagyunk egymásba.
12/35 anonim válasza:
Sosem derült ki, hogy kedvelt-e vagy csak épp akkor és ott jobb híján jó voltam én is.
13/35 anonim válasza:
Még olvasni is rossz némelyik sztorit. :(
14/35 Savlekotő válasza:
Rendes alatt mit értesz? Hogy nem szexelsz vele,látod mi lett,szexelt mással,nőknek hiába mondanak mást a szex a legfontosabb..
15/35 A kérdező kommentje:
Azt hittem, számít hogy megértő és türelmes legyen a fiú. De úgy látszik, ezek ennyit érnek a nők szemében. Köszi a válaszokat, engem is elszomorítanak! :(
2020. jún. 24. 21:21
16/35 Savlekotő válasza:
Ne haragudj ha nem voltál hajlandó szexre ami alap felnőtt párkapcsolatban,mit vársz hogy majd évekig vár melletted? Ugye te vagy aki itt kérdeztél multkor hogy a nőd miért pipa hogy hozzá se érsz..
17/35 A kérdező kommentje:
Nem. Szerinted én nem voltam hajlandó a szexre?
2020. jún. 24. 21:46
18/35 Savlekotő válasza:
Hát pedig ha vki mással szexel oda haza vmi nem oké a szex v más körül..
19/35 A kérdező kommentje:
Azzal jött, hogy ha igazán szeretem, tudok várni.
2020. jún. 24. 21:50
20/35 anonim válasza:
Ez amugy nagyon aljas, kerdezo...egy evet varni egy pofonra,amit mar ha eret vag a lany sem csinalhat vissza,mert nem neked adta...ezek utan nem is ertem mit varok a noktol,ugylatszik a 90%nak semmi nem jo...ilyenektol mentsen meg az elet...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!