Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fáj annyira a ghostingolás,ha az még csak az ismerkedés elején történik?
Ha valaki esetleg nem tudná,a ghostingolás az ,ha valaki szó nélkül lelép,ott hagyja a másikat.
Velem már 3 srác szúrt így ki és nekem nagyon rosszul esett,hogy tök jól elvoltunk, jól sikerült a randi (vagy éppen csak elhívott randizni)és eltűnt se szó,se beszéd.
Veled is történt már ilyen? Rosszul esett nagyon?Vagy könnyen túlléptél rajta?
Esetleg te voltál az aki ghostingolt? Miért tetted?
Vajon miért csinálják ezt a pasik?Miért jó ez?
20/L
"Vajon miért csinálják ezt a pasik?Miért jó ez?"
Olvasd el a Miért válnak zsarnokké a gyerekeink? c. könyvet. A címe kicist félrevezető.
Arról szól, hogy van az idegrendszeri fejlődésben egy olyan funkció, amit ember idegsejtnek nevez a szerző.
Tehát a gyerek megtanulja megkülönböztetni a tárgyakat az emberektől, hogy azokkal másképp kell bánni.
Ez egyre több gyereknél elmarad!
Komolyan nem érzékelik az embereket másképp, mint egy csészét, amit letettek kávéivás után.
Mások meg még a tárgyakkal is beszélgetnek.:)
Életemben egyszer ghostingoltam, első randi után.
Üzenetváltáskor még normális volt a pasi, love.huról hamarosan áttettük a beszélgetést facebookra (tindert azóta nem használok, mióta a helyi kiskocsmában sérelmezte egy illető, hogy nem húztam megfelelő irányba. Falu.)
Na de, a találkozó első 10percében olyan érzelmi hullámzást mutatott be a pasi, hogy betojtam.
Miközben brutál tapadós volt, célozgatott, hogy közel lakik, szidta a nőket, köztük anyukáját, amiért szerinte az öccsét jobban szerette, az öccse nejét, aki nyilván egy nagy K, stb-stb.
És természetesen neki csak egy kedves, megértő lány kell, és akkor kimászik a gödörből, szerez munkát stb.
Mintha egész addig egy másik pasival váltottam volna üzenetet (teszteltem, küldtem neki egy mémet randi közben, és villant a telója)
Leráztam, elhúztam taxival az állomásra, és mire vonatra ültem, már kaptam pár dicpicet, "erről maradsz le" aláírással, illetve azzal a megjegyzéssel, hogy drága volt a kamagra (a kávét én fizettem).
Letiltottam abban a pillanatban, de még kaptam pár e-mailt a regisztrálós címemre (facebookról nyerhette ki) de azt csak pár hónap után vettem észre.
A tartalmukból rájöttem, hogy kib...szott jó döntést hoztam a letiltással.
Viszont inkább megmondom, ha nem jön be az illető, aztán ha esetleg beindulna a K-zás akkor letiltom.
Köszönöm szépen a válaszokat!
A könyvet lehet elolvasom, köszi a tippet :)
Velem férfiként többször előfordult, hogy a nők azt hitték, ghostoltam, csak mert hajlamos vagyok kicsit késlekedni a válaszolással. Néha nincs időm vagy ihletem írni (esetenként több oldalas leveleket váltok azzal, akivel komolyabban levelezni kezdünk), és a másik fél a válaszomra való várakozást úgy tekinti, hogy sosem írok többé. Ilyenkor van az, hogy Tinderen töröl a párjai közül, vagy küld egy rövid "További sok sikert, remélem, megtalálod, akit keresel!" stílusú üzenetet. Ha még tudom, ilyenkor megpróbálom visszahozni őket egy engesztelő levéllel.
De bizonyos esetekben azt érzem, a "valódi" ghostingnak is megvan a maga helye. Néha sértő megmondani, hogy valakit nem tartok elég érdekesnek, okosnak vagy vonzónak, és ilyenkor egy olcsó hazugság, amin valószínűleg átlát, sokkal bunkóbb dolog, mint szép csendben köddé válni, esetleg olyan szinten elhúzni a válaszokat, hogy már elhaljon a beszélgetés. Sosem mondanék olyan egy nőnek, hogy nem elég csinos, nagyon unalmas, vagy hogy úgy érzem, nem vagyunk intellektuálisan szintben, mert ez az önbecsülésében maradandó vagy hosszan tartó károsodást okoz. Akkor már inkább tartson szemét szellemnek. A cél szentesíti az eszközt. Nekem semmivel nem esett jobban, amikor egy nő azzal eresztett szélnek, hogy valakivel megismerkedett, és nem akar több szálat tartani, vagy amikor hosszú és lelkes levelezés után közölte, hogy nem vagyok az esete. Ha csak csendben eltűnt volna, azzal kisebbet rúg belém.
Megjártam én is egy ilyen senkiházival. Első találkozás oldalon..egy velem egykorú pasi írt nekem..hetekig leveleztünk, megvolt az első randi, aztán utána indoklás nélkül felszívódott, az oldalról is tiltott, ne tudjak kérdést feltenni ..b..ott válaszolni is
.mobilt se vette fel..gyáva kamaszos stílus, pedig 33 éves, de önző, gyáva tróger. Ennyit azért igazán kinyöghetett volna mi volt a baja. Gusztustalan mentalitás. Ja a pasi egy székely Fidelitasos volt ..jobb is ha lelépett végülis. . ezektől emberi viselkedést nem nagyon kap a másik. Pökhendiség, arrogancia jellemezte. majd szétesett magától a randin is ..többnek tartotta magát aki .közben meg a szülei nyakán él még ..hát. .a Csepeli Fidelitas lelkes seggnyalója ez az illető..Kiss Örs a neve.. utólag belegondolva ilyen senkiházival jobb is hogy nem lett semmi ..álszent képmutató..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!