Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért fáj annyira a ghostingol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fáj annyira a ghostingolás,ha az még csak az ismerkedés elején történik?

Figyelt kérdés

Ha valaki esetleg nem tudná,a ghostingolás az ,ha valaki szó nélkül lelép,ott hagyja a másikat.

Velem már 3 srác szúrt így ki és nekem nagyon rosszul esett,hogy tök jól elvoltunk, jól sikerült a randi (vagy éppen csak elhívott randizni)és eltűnt se szó,se beszéd.

Veled is történt már ilyen? Rosszul esett nagyon?Vagy könnyen túlléptél rajta?

Esetleg te voltál az aki ghostingolt? Miért tetted?

Vajon miért csinálják ezt a pasik?Miért jó ez?

20/L

2020. jún. 16. 20:08
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
99%
Azért esik rosszul, mert ez egy bunkóság, a másik ember "semmire értékelése", hogy még egy kamu kifogást se kap, mert "nem ér annyit". Sajnálom, hogy ilyennek hozott össze a balszerencse.
2020. jún. 16. 20:11
 2/39 anonim ***** válasza:
98%

Tudom, hogy nem vigasztal, de én is rengeteg ilyenbe futok bele az online társkeresési próbálkozásaim során, és én is elítélem ezt a fajta viselkedést.

24/F

2020. jún. 16. 20:17
 3/39 anonim ***** válasza:
18%
És mi lenne, ha FÉRFI partnerekkel randiznál, nem ilyen gósztizélős gyerekekkel?
2020. jún. 16. 20:30
 4/39 anonim ***** válasza:
19%
Velem 2x volt ilyen a pár év alatt. Borzasztó rosszul esett az önbizalmamnak. De mit ad Isten működik a karma, mert én is csináltam ilyet. 2x azért, mert túl jóbpasinak tartottam őket magamhoz képest. Többieket azért, mert nem tetszettek és nem akartam őket megbántani. Kamuzni nem bírok, de közvetlen az arcába tolni, hogy nem jössz be az bunkóság.
2020. jún. 16. 20:34
 5/39 anonim ***** válasza:
92%

"közvetlen az arcába tolni, hogy nem jössz be az bunkóság"

Az pedig még nagyobb bunkóság, sőt, még tiszteletlenség is, ha szó nélkül lelépsz és neki kell kitalálnia, hogy miért tetted.

Gratulálok a szegénységi bizonyítványodhoz!

2020. jún. 16. 20:40
 6/39 anonim ***** válasza:
95%

5.-nek.

+1!!!

2020. jún. 16. 20:42
 7/39 anonim ***** válasza:
84%
#6+1.
2020. jún. 16. 20:45
 8/39 anonim ***** válasza:
39%
Volt már, hogy közöltem és én voltam a világ legnagyobb rib@**@, itt nem jöhetsz ki jól!
2020. jún. 16. 20:51
 9/39 anonim ***** válasza:
92%

Gyávák a szemedbe mondani (vagy legalább megírni), hogy nem annyira jössz be nekik vagy találtak egy jobbat vagy hirtelen már nem érdekled őket, mert pl. meg volt az első szex.

A lényeg a gyávaság. Nem akar megbántani, de valójában csak gyáva. Ezzel elveszi a lehetőségét annak, hogy minél előbb tovább tudj lépni, hiszen esetleg hetekig, hónapokig várod, hátha ír. Nem akarsz ráírni, hiszen ő a soros. Aztán aggódni kezdesz, hiszen olyan rendes fiúnak tűnt, nem tűnne el csak úgy szó nélkül. Ki tudja, koronavírusban haldoklik épp vagy perforált a vakbele...Reménykedsz és várod amíg rá nem jössz, hogy hiába.

2020. jún. 16. 21:06
 10/39 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem, ez csak az elmúlt pár évben jött "divatba". Régebben mindig volt legalább 1 udvarias mondat, amiből mindenki levágta a lényeget.

Személy szerint én is hatalmas bunkóságnak tartom az eltűnést. De jó eséllyel azért lett divat, mert azt hiszik, hogy ha velük egyszer valaki megtette, akkor ők is megtehetik mással...

2020. jún. 16. 21:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!