Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért fáj annyira a ghostingol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fáj annyira a ghostingolás,ha az még csak az ismerkedés elején történik?

Figyelt kérdés

Ha valaki esetleg nem tudná,a ghostingolás az ,ha valaki szó nélkül lelép,ott hagyja a másikat.

Velem már 3 srác szúrt így ki és nekem nagyon rosszul esett,hogy tök jól elvoltunk, jól sikerült a randi (vagy éppen csak elhívott randizni)és eltűnt se szó,se beszéd.

Veled is történt már ilyen? Rosszul esett nagyon?Vagy könnyen túlléptél rajta?

Esetleg te voltál az aki ghostingolt? Miért tetted?

Vajon miért csinálják ezt a pasik?Miért jó ez?

20/L

2020. jún. 16. 20:08
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%
De nézd a jó oldalát! Sokkal jobb, hogy MOST tűnt el! Mert megtehetné azt is, hogy megdug párszor aztán elhagy egy büdös szó nélkül vagy gyerek születése után....szóval hidd el jól jártál!
2020. jún. 16. 21:30
 12/39 anonim ***** válasza:
100%
Talán a miért miatt. Mert mikor maga az ismerkedés, az illető már nem is érdekel, de az a miért még mindig nem hagy nyugodni. Mert hogy annyira nem vett emberszámba, hogy legalább egy indokot mondjon. Vagy még ha indokot nem is, de legalább annyit, hogy többször nem keres, ne várd. Ez még mindig jobb és korrektebb lenne mint a szó nélküli eltűnés. Ez egy nagyon aljas és önző módszer.
2020. jún. 16. 21:32
 13/39 anonim ***** válasza:
82%

Régen sem keresték egymást az emberek, csak, hogy elmondják, hogy többet nem fogják keresni a másikat.

Volt 1-2 randi, ha nem lett harmadik randi, akkor tovább léptek.

Nem várt senki hetekig arra, hogy hátha csak elfelejtette felhívni a másik.

Mióta van rá kifejezés, minden tini ezen drámázik, hogy valakivel eltöltött kétszer két órát, meg vegigchatelt pár estét és most hatalmas veszteség érte.

Próbáltatok már állást keresni? (Nem mostanában...)

2020. jún. 16. 21:46
 14/39 anonim ***** válasza:
100%
Csúnya dolog de nehogymar 3-tol összetörjel. Velem ezt csak egy hónap alatt tinderen vagy 10 lány játszotta el
2020. jún. 16. 22:34
 15/39 anonim ***** válasza:
88%

Nekem simán megírta a csaj hogy bocsánat de talált mást és így nem tudna velem komolyan foglalkozni. Ez így nem volt egyáltalán sértő, megköszöntem hogy szólt és ennyi.

Én szeretem ha egy nő őszinte velem mert akkor úgy jön le számomra, hogy tisztességes emberekkel ismerkedem csak nem jöttünk be egymásnak.

2020. jún. 17. 05:42
 16/39 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
4-es: Hidd el, jobban esik az igazat hallani, mint nem érteni/sejteni utána hogy ez így halott ügy. Nem bunkóság, ha nem bunkó módon tálalod.
2020. jún. 17. 08:46
 17/39 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat! :)

Szerintem is gyávaság és bunkóság ez a fajta viselkedés..

Én még azt is szépen küldöm el (már amennyire lehet), akitől semmit nem akarok,mert nem szimpi pl.

2020. jún. 17. 10:20
 18/39 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű h a randi mégsem sikerült olyan jól mint ahogy te érezted, és azért léptek le.
2020. jún. 17. 20:43
 19/39 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az embernek alapvető szükséglete az, hogy tisztességesen bánjanak vele, illetve az is, hogy kíváncsi a miértekre (netalán még változtatni is tud a visszajelzések alapján azon, ami "nem jó" rajta/benne). De manapság nagyon sok ember képtelen a beszélgetésre, a másik megismerésére, nagyjából lefutják a szokásos köröket, hogy "csá, mizu, hogy vagy, mit csinálsz?", de meg sem hallják a másik ember válaszát. Ugyanilyen sokan vannak azok is, akik képtelenek vállalni a tetteikért, mondataikért a felelősséget, inkább szó nélkül lelépnek. Sajnos a mai világ erre ösztönzi az embereket, a rohanó életmód is szerepet játszhat abban, hogy elértéktelenednek az emberi kapcsolatok is, rengeteg nyűggel kell szembesülnünk nap mint nap, illetve hogy egy átlagos embert naponta rengeteg inger ér, újabbnál újabb emberek lépnek be az életébe, így a régebbiek már nem lesznek annyira érdekesek. Benned persze addigra már kialakulhatnak érzelmek, csak éppen ezt ők nem fogják figyelembe venni. Egyébként az elutasításnak vannak nem bunkó módjai is, én sem hisztiztem soha, ha valaki őszintén, de udvariasan elmondta, hogy valamiért nem tetszem neki. Viszont legtöbbször éppen az ellenkezőjét tapasztaltam a lányoktól is. Volt, aki nem jött el a 2. randira, de olyanok is voltak nem kevesen, akikkel levelezésben jól elbeszélgettünk, dicsértek engem, hogy végre egy értelmes ember stb., aztán egyik napról a másikra nyomuk veszett. És hát igen, az ilyesmi tényleg rosszul tud esni, mert nem érted, hogy mi a baj, esetleg várod a másik ember levelét, de sosem jön meg. Ehhez sajnos hozzá kell szoknod hosszú távon, ma bizonyos értelemben véve könnyebb ismerkedni, mint régen (pl. a net segítségével távol élő emberek is kapcsolatot teremthetnek egymással), de ugyanilyen könnyű eltűnni is.
2020. jún. 21. 09:42
 20/39 anonim ***** válasza:
6%

Amelyik lányt ghostingolják, az általában meg is érdemli, mivel olyan fiúval kavart, akit kinézete/sikeressége alapján nem érdemelt volna meg.

Ha bénább pasival jöttép volna össze, az nem ghostingolt volna, mivel értékes nőként tekintett volna rád.

2020. jún. 21. 13:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!