Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fáj annyira a ghostingolás,ha az még csak az ismerkedés elején történik?
Ha valaki esetleg nem tudná,a ghostingolás az ,ha valaki szó nélkül lelép,ott hagyja a másikat.
Velem már 3 srác szúrt így ki és nekem nagyon rosszul esett,hogy tök jól elvoltunk, jól sikerült a randi (vagy éppen csak elhívott randizni)és eltűnt se szó,se beszéd.
Veled is történt már ilyen? Rosszul esett nagyon?Vagy könnyen túlléptél rajta?
Esetleg te voltál az aki ghostingolt? Miért tetted?
Vajon miért csinálják ezt a pasik?Miért jó ez?
20/L
Régen sem keresték egymást az emberek, csak, hogy elmondják, hogy többet nem fogják keresni a másikat.
Volt 1-2 randi, ha nem lett harmadik randi, akkor tovább léptek.
Nem várt senki hetekig arra, hogy hátha csak elfelejtette felhívni a másik.
Mióta van rá kifejezés, minden tini ezen drámázik, hogy valakivel eltöltött kétszer két órát, meg vegigchatelt pár estét és most hatalmas veszteség érte.
Próbáltatok már állást keresni? (Nem mostanában...)
Nekem simán megírta a csaj hogy bocsánat de talált mást és így nem tudna velem komolyan foglalkozni. Ez így nem volt egyáltalán sértő, megköszöntem hogy szólt és ennyi.
Én szeretem ha egy nő őszinte velem mert akkor úgy jön le számomra, hogy tisztességes emberekkel ismerkedem csak nem jöttünk be egymásnak.
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Szerintem is gyávaság és bunkóság ez a fajta viselkedés..
Én még azt is szépen küldöm el (már amennyire lehet), akitől semmit nem akarok,mert nem szimpi pl.
Amelyik lányt ghostingolják, az általában meg is érdemli, mivel olyan fiúval kavart, akit kinézete/sikeressége alapján nem érdemelt volna meg.
Ha bénább pasival jöttép volna össze, az nem ghostingolt volna, mivel értékes nőként tekintett volna rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!