Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért fáj annyira a ghostingol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fáj annyira a ghostingolás,ha az még csak az ismerkedés elején történik?

Figyelt kérdés

Ha valaki esetleg nem tudná,a ghostingolás az ,ha valaki szó nélkül lelép,ott hagyja a másikat.

Velem már 3 srác szúrt így ki és nekem nagyon rosszul esett,hogy tök jól elvoltunk, jól sikerült a randi (vagy éppen csak elhívott randizni)és eltűnt se szó,se beszéd.

Veled is történt már ilyen? Rosszul esett nagyon?Vagy könnyen túlléptél rajta?

Esetleg te voltál az aki ghostingolt? Miért tetted?

Vajon miért csinálják ezt a pasik?Miért jó ez?

20/L

2020. jún. 16. 20:08
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit úgy érzem nincs összhangban a kérdésed a leírással, de nem baj végülis külön-külön is értelmesek.

Szerintem azért fáj, mert hiába ha nem is alakult még semmi azt sugallja, hogy egy-két órás beszélgetés után annyira nem tisztel, hogy nem tartson kétségek között. Illetve én csak ebben, hanem mindenben szeretem tudni a miérteket, érteni a helyzeteket, mert akkor nem kell azon agyalni, hogy vajon hülyén viselkedtem vagy nekem kellett volna keresni vagy ezt mondtam rosszul vagy stb...

Én egyértelműen szoktam visszautasítani mikor valaki érdeklődik irántam, és értékelni szokták a srácok, hogy végre egy lány aki nem húzza az időt, mert "nem akarja megbántani" - az sokkal rosszabb mindenkinek. Annyit szoktam írni kb. hogy jól éreztem magam és nincs vele semmi gond/ tök rendben van / tök jó fej, de nem érzem azt a plusz.

2020. jún. 21. 21:29
 22/39 anonim ***** válasza:
Ja amúgy velem senki nem ghostingolt még szerencsére, értelmesebb srácokkal találkozom. De pl. Tinderen nekem egy mélyebb beszélgetés után is rosszul esik hogy szó nélkül valaki eltűnik, pedig amúgy nem érdekel különösebben a Tinder, de nekem nem így megy, sokkal jobb lenne kapnék egy mondatot, hogy bocsi, ez a helyzet de köszönöm a beszélgetést minden jót. Nem kell semmi bántót írni, én is volt hogy szétváltam valakitől és így tettem.
2020. jún. 21. 21:32
 23/39 anonim ***** válasza:
100%
Mert ez nem emberi viselkedés, az emberek szeretettel, érdeklődve és becsülettel viszonyulnak egymáshoz.
2020. jún. 22. 02:32
 24/39 anonim ***** válasza:
100%
Eleinte úgy gondoltam rossz a ghostingolás, és miért nem képes valaki legalább pár szóban válaszolni, hogy nem akar tőlem semmit. Később rájöttem, hogy igazából semmivel se jobb ha megírják nem engem keresnek, vagy bármi kamu indokot, így azóta kevésbé zavar a ghosting is. Olyan ez, mint az elutasítás, eleinte nagyon zavar, de ha többször előfordul már könnyebben lerázod magadról.
2020. jún. 22. 07:32
 25/39 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
2020. jún. 23. 12:01
 26/39 anonim ***** válasza:
91%
Azért mert te már vonzódsz hozzá pár kép meg írkálás után.
2020. jún. 23. 13:47
 27/39 A kérdező kommentje:
Az is lehet :)
2020. jún. 24. 01:15
 28/39 anonim ***** válasza:
0%

#20 -as vagyok. Nem értem miért pontoztatok le. A párkapcsolati piac is ugyan olyan, mint bármelyik másik. Ha 300 000 forintból akarsz Audit venni, fogsz találni, de valószínüleg valamilyen hibája lesz és tönkre fog menni pár hónap múlva. Ha Audit akarsz, előbb legyen rá legalább 2 millió forintod, 300000 -ből meg inkább vegyél skoda fábiát.

Ugyanígy ha modell pasit akarsz és nem akarod, hogy pár héten belül ghostoljon, nézzél ki te is modellként. Ha nem megy(a legtöbb lánynak nem fog), lehet érdemes lenne közel engedned magadhoz azt béna gyereket is a suliból, akit most utasítottál vissza pár hete.

2020. jún. 24. 16:15
 29/39 anonim ***** válasza:

7 +1

29 +1

stb

2020. jún. 28. 03:09
 30/39 anonim ***** válasza:
86%
Nekem mindegy volt mindig is hogy valaki ghostingol vagy semmitmondó szövegeket ír. Az a jó, ha olyan indokot tud kiizzasztani magából koncentrált töprengés után, ami az életemet segíteni fogja. Ha ilyenje nincsen, nem vagyok rá kíváncsi, ghostingoljon nyugodtan, fárasszon mást az udvariaskodásával.
2020. jún. 28. 03:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!