Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottunk, hogy lehet megoldani?
Szakítottunk, nem fontos az oka, a lényeg, hogy állítólag Ő nem úgy szeret már, amit kétlek,... lényegtelen ez amúgy!
Kibékültünk és “barátok” maradtunk!
Ellehet érni, hogy visszaakarjon jönni?
Mi van ha nem keresem és nem is válaszolok neki, vagy egyáltalán nem leszek online mondjuk 1 hónapig?
Tapasztalatok?
Ha elment,azon már nem igen lehet javítani. Elmondta,hogy már nem úgy szeret téged,és ilyen helyzetben barátoknak maradni a legnagyobb hülyeség. Ezt azért mondta,mert nehezen tud elszakadni tőled,és azt hiszi,így neked is kevesebb fájdalmat okoz,ha azt az illúziót kelti,ha mindig ott van. Ezzel azonban vigyázni kell,mert így hogy folyamatos kontaktban vagytok,mindig eszedbe fognak jutni a közös emlekek és sosem fogod tudni lezárni a kapcsoaltot.
Én ilyenkor mindig arra gondoltam,hogy szép volt,szerettük egymást,mindketten követtünk el hibákat,legközelebb jobban fog sikerülni a következő kapcsolat,hiszen ha Ő elment,akkor nem egymást kéretik,és valahol meg mindig ott van az a srác,akivel életünk végéig együtt leszünk.
Most,a harmadik kapcsolatomban úgy érzem,megtaláltam :)
21N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!