Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem túl magam rajta?
2 éve megismertem egy nálam 2x idősebb házas pasit.
Elhitette velem, hogy szerelmes belém, hogy fontos vagyok, hogy gondol rám, hogy sokat gondol rám.
Szüleim elvesztettem tiniként, hatalmas szeretet- és figyelemhiányom van, ezért tudott ez a kapcsolat 2 évig tartani.
Szakítottam vele, és nem akarom folytatni, mert tudom, hogy egy szexuális segédeszköz voltam neki, semmivel se több. Az utolsó fél évben már csak azt kaptam tőle, hogy egy szar vagyok, rossz, ilyen, olyan, amolyan "hibás". Próbálok ezekre koncentrálni, és hálás lenni, hogy nincs többé az életemben.
DE egy leírhatatlan nagy űr tátong bennem.
Tudom milyen érzés, én is voltam egy ilyen viszonyban. A pasi hihetetlenül jó színész volt, eszméletlenül jól is nézett ki, szerintem kattos is volt. Tudta nagyon jól, hogy szeretethiányom van és mit akarok hallani. Neki végig csak szexre kellettem, de szerelmet tettetett.
Én is lehettem volna okosabb, óvatosabb, de így alakult.
Nem bankodom, az "elet" majd visszaut neki(k) :D
L
Utolso vagyok
Azt kifelejtettem, hogy jo par honapig bennem is ur tatongott, de tul lettem rajta :)
Nyugi az ido segit majd neked is
Ez szinte ugyanaz ami velem is megtörtént...
Szemelj ki magadnak egy másik pasit, akire fókuszálhatsz. ;)
"Elhitette velem, hogy szerelmes belém, hogy fontos vagyok, hogy gondol rám, hogy sokat gondol rám.
Szüleim elvesztettem tiniként, hatalmas szeretet- és figyelemhiányom van, ezért tudott ez a kapcsolat 2 évig tartani."
Áldozatkènt állìtod be magad ezekkel a szavakkal. Sokan vágynak szeretetre, de nem mindenki akarja magát hitegetni. Az a gond, hogy sokan a pasit hibáztatják, de ha vennèk a fáradtságot és elgondolkodnának azon, hogy igaz-e amit mond, talán nem lenne ennyi szerető. Manapság csak egy kicsit kell kutatni és utánna nézni a dolgoknak. Nem kell elhinni mindent, ha kételyei vannak, mert biztos vagyok benne, hogy vannak már az elején 1-2 hónap után jelek, akkor kellene kilépni. De nem ezt teszik, hanem belemennek egy nagy kérdőjeles viszonyba és utánna azt mondják/írják, hogy "elhitette velem". Te akartad ezt hinni, hogy elhagyja érted a családját. Bocsi, de milyen ember az aki más boldogtalanságán akar boldogságot keresni? Mert amikor te azt várod, szinte fohászkodsz azért, hogy téged válasszon és hagyja el érted a feleségét, a gyerekeit az nem egy tisztességes cél. Nem tudlak sajnálni és nem azért mert nincsenek érzéseim, hanem ismerem a másik oldalt, amikor egy ilyen áldozat típusú nő szeretetet lopva akart boldog lenni, attól sem riadt vissza, hogy tönkre tegye az állìtólagos "szerelmét" és annak a csaladját. És jöhetnek a lepontozások, mert nem érdekel, de ne sírjon az aki belemegy egy ilyen helyzetbe, mert ő maga is hibás a rossz döntéseiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!