Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem túl magam rajta?
2 éve megismertem egy nálam 2x idősebb házas pasit.
Elhitette velem, hogy szerelmes belém, hogy fontos vagyok, hogy gondol rám, hogy sokat gondol rám.
Szüleim elvesztettem tiniként, hatalmas szeretet- és figyelemhiányom van, ezért tudott ez a kapcsolat 2 évig tartani.
Szakítottam vele, és nem akarom folytatni, mert tudom, hogy egy szexuális segédeszköz voltam neki, semmivel se több. Az utolsó fél évben már csak azt kaptam tőle, hogy egy szar vagyok, rossz, ilyen, olyan, amolyan "hibás". Próbálok ezekre koncentrálni, és hálás lenni, hogy nincs többé az életemben.
DE egy leírhatatlan nagy űr tátong bennem.
A szexben egyre csak többet, többet, többet akart, és ha valamit nem akartam jött ez a "Nem baj, én így is szeretlek, még ha te nem is akarod ezt megtenni nekem....."
Miért kell ez??
Babusgathatnálak itt de nem.
Igazából nem tudlak sajnálni.
Még is mit vártál de komolyan?
Egy naiv nagyképű kislány voltál.
#3, #5
Rossz kérdésre valaszoltok valószínűleg, mert ennyire kreten ketlem hogy lehetne valaki
Azért tündérke, mert valójában nem csak ő a hibás.
Hanem arra is rájöttél, hogy ez életedet jól elk**úrtad vele. ÉS nagyon rosszul döntöttél anno.
És ezt nehéz belátni, tudom, hogy nehéz.
De is benne van.
Kretén én? :)
Miért , mert őszinte voltam? Te meg még látatlanba is kinyalod a seggét ember :)
Igen te kretén vagy, én nem.
Nehogy aztán te is megsértődj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!