Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért szakított velem a barátom, mert túl szépnek talált?
Figyelt kérdés
Lehetséges az, hogy túl szépnek talált a barátom és azért szakított velem? Az utóbbi időben sokat változtam, konditerembe is járok és talán jobban odafigyelek magamra, mint azelőtt. Nem gondolom, hogy kevesebbet foglalkoztam volna a kapcsolatunkkal, mint azelőtt... Így nem nagyon értem, mi a baj...
L24
2020. máj. 31. 17:05
1/11 anonim 

válasza:

Ezt talán a volt barátodtól kellene megkérdezned, hogy mi az oka annak, hogy szakított.
2/11 anonim 

válasza:

Igen, az a baj, hogy túl tökéletes vagy :D
3/11 anonim 

válasza:

Ha igen, akkor jobb, ha megszabadultál tőle, ugyanis súlyos elmebajban szenved.
4/11 anonim 

válasza:

... az persze lehetséges, hogy neki nem ugyanaz a szép, mint neked.
Bár emellett még a kommunikáció hiánya is alaposan befigyel.
6/11 anonim 

válasza:

Nem hiszem hogy van ember, aki azért szakítana, mert túl szépnek talál... Egy egészséges párkapcsolatban örülni kéne egymás sikereinek, és büszkének lenni rá. Más problémában gondolkodnék.
8/11 anonim 

válasza:

Kérdés, kinek mi mit jelent? Ha Te egy természetes szépség voltál és az idézeted "Az utóbbi időben sokat változtam, konditerembe is járok és talán jobban odafigyelek magamra, mint azelőtt." azt jelenti, hogy a konditermi edzésekkel jött a heti két fodrász / műkörmös / szoli / botox / szemöldök tetoválás / műszempilla / pucsitós és csücsörítős szelfi hadak, akkor NE a pasidban keresd a hibát!
9/11 anonim 

válasza:

Szerintem az egóddal szakított inkább.
10/11 dizelesgozgep 

válasza:

Szerintem ez ugyanakkora kamu lenne mint mikor egy csaj azt mondja hogy "túl jó vagy nekem"...xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!