Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A barátom fél éve szakított...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom fél éve szakított velem. Mit tegyek, hogyan viselkedjek vele? Mi lehet az oka ennek az egésznek?

Figyelt kérdés
Nehezít mindent, hogy kollégák is vagyunk. A szakítás után megmaradt a "baráti" viszony, viszont pár hete kerül, ha mégis összefutunk,zavarodottan viselkedik,de örül nekem. Nem értem ezt a hozzáállást, és nagyon bánt. Még mindig szeretem, de palástolom ezt. Segítsetek, kérlek! És soha nem bántottam, nem sértettem meg, segítettem neki mindig mindenben. És ami nem hanyagolható tény: 48 éves, és úgy viselkedik ezek szerint, mint egy tizenéves.
2020. febr. 1. 11:35
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Az őszinte kommunikációról hallottál már? Érdemes kipróbálni.
2020. febr. 1. 11:59
 2/6 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom, neki kéne közölnie, ha van mondanivalója. Ő dobott ki, egy semmiség miatt, én nem fogok lépni. Ne higgye, hogy kapaszkodok. Melyik opciót válasszam? 1. Maradjon meg ez a helyzet, és felőrlődjek? 2. Szakítsak meg vele minden kommunikációt?
2020. febr. 1. 12:45
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig az őszinteségre szavazok. :) Mindegy, hogy mi történt. Az már a múlt, nem tudod megváltoztatni. Az a fontos, hogy most mit akarsz. Kell neked ez a pasi vagy nem? Ha nem kell, akkor szakíts meg vele minden kapcsolatot. Ha meg kell, akkor mondd el, mit érzel. Ha nem teszel semmit, örökké azon fogsz rágódni, hogy mi lett volna ha.
2020. febr. 1. 13:04
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Amit én a mostani eszemmel tennék :keresztül néznék rajta.Pont úgy, mint egy idegenen. Elvégre fél éve nem kellesz neki. Amúgy meg garantálom neked, ő ennyi idősen nem otthon sírdogál, hanem már bőven megvan az utódod. Szerintem felejtsd el!
2020. febr. 1. 13:16
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Mivelhogy ő szakított veled, akkor ezután pontosan úgy viselkedj vele, mint a többi kollégáddal: ha kell, szóljatok egymáshoz, ha nem szükséges, ne menj oda hozzá. Kizárólag munkahelyi dolgokról beszélj vele. Ő mondott le rólad és nem fordítva.

Ffi.

2020. febr. 1. 13:41
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Én is erre hajlok. Nagyon rossz minden munkanapom, nap mint nap látom, és ezért nem enyhül az egész bennem. Úgy gondolom, ha érek neki valamit, lép.
2020. febr. 1. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!