Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitott velem a parom kedden facebookon, de mar massal van?
Sziasztok
17 honapot voltunk egyutt a baratommal, nagyon szerett, de az anyja sose, meg egy baratnojet se, es 80%ban ez tette tonkre a kapcsolatunkat.mindig bekevert, mert gondolom egyedul nevelte es maganak akarta...
Aztan mar most latom, hogy egy csaj irt a kepe ala, beszivezve stb.. a kepeit is :(
Hogy lehet ilyen hamar tullepni? ;(
A szivem szakad meg, mert mindketten annyit beleoltunk a kapcsolatba, igazi szerelem volt.. csak gyozott a mami :(
Csak az faj, hogy ugye hetvegen egyutt voltunk, akkor volt egy csaladi vita, anyja-en.
Es nem allt ki mellettem, viszont mielott elmentem o mondta hogy nagyon szeret es szerelmes is.
Lattam rajta
Ezert fura ez az egesz...
Plusz egy hettel ezelott volt vastagbeltukrozesem... es nagyon korbeugralt, anya csak lesett. Cipelt a boditas utan, vazelint torolt a popomrol, tartott pisiles kozbe, hogy ne essek a wc.be.
Elotte 1 hettel meg mutetje volt, ott en apolgattam es nagyon halas volt, meg mondta h nalam jobbat nem talalhatott volna.
Es akivel most van ez a csaj, a korhazba szembe fekudt egy faszi, annak a fogadott lanya ...
Hát lehet hirtelen fellángolás is a másik lánnyal szemben. De az is lehet, hogy már rég csalt téged. Az meg hogy mit tett érted, ez lehet az, hogy csak együtt voltatok és nem egy teljesen köcsög ember. Náluk meg nem igazán kellett volna veszekedned, esetleg ordibálnod, mert az ő házuk.
Amúgy meg ha ilyen anyámasszony katonája, akkor ne is bánd hogy vége.
Igen nem kellett kiabalnom, teny ebben igazad van.
De egyszeruen annyira megsertett, hogy amit turtem ebben az idoszakban az anyjatol kijott..
Minden alkalommal mikor atmentem cseszegetett.. es sosem szoltam vissza, hogy ne a baratom huzza a rovidebbet miatta
Zárd le.
Ne rágódj rajta.
Minden lezárás egyben egy új lehetőség.
Kapcsold ki a volt párodat, hogy kelljen követned, hogy mit csinál.
Ennél csak jobb jöhet.
Anyóssal nem vitatkozunk a saját házában. Nem megyünk oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!