Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakitott velem a parom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitott velem a parom kedden facebookon, de mar massal van?

Figyelt kérdés

Sziasztok

17 honapot voltunk egyutt a baratommal, nagyon szerett, de az anyja sose, meg egy baratnojet se, es 80%ban ez tette tonkre a kapcsolatunkat.mindig bekevert, mert gondolom egyedul nevelte es maganak akarta...

Aztan mar most latom, hogy egy csaj irt a kepe ala, beszivezve stb.. a kepeit is :(

Hogy lehet ilyen hamar tullepni? ;(

A szivem szakad meg, mert mindketten annyit beleoltunk a kapcsolatba, igazi szerelem volt.. csak gyozott a mami :(

2019. nov. 29. 02:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
91%
ugy lépett túl hogy részéről nem volt már szerelem,csak te ezt hiszed.
2019. nov. 29. 02:26
 2/16 anonim ***** válasza:
96%
Megnyugodhatsz, hogy már megvolt neki az új csaj, nem kedden jött vele össze.
2019. nov. 29. 02:41
 3/16 anonim ***** válasza:
91%
a maminak ehhez semmi köze.
2019. nov. 29. 02:44
 4/16 A kérdező kommentje:

Csak az faj, hogy ugye hetvegen egyutt voltunk, akkor volt egy csaladi vita, anyja-en.

Es nem allt ki mellettem, viszont mielott elmentem o mondta hogy nagyon szeret es szerelmes is.

Lattam rajta

Ezert fura ez az egesz...

Plusz egy hettel ezelott volt vastagbeltukrozesem... es nagyon korbeugralt, anya csak lesett. Cipelt a boditas utan, vazelint torolt a popomrol, tartott pisiles kozbe, hogy ne essek a wc.be.

Elotte 1 hettel meg mutetje volt, ott en apolgattam es nagyon halas volt, meg mondta h nalam jobbat nem talalhatott volna.

Es akivel most van ez a csaj, a korhazba szembe fekudt egy faszi, annak a fogadott lanya ...

2019. nov. 29. 02:45
 5/16 anonim ***** válasza:
93%

Hát lehet hirtelen fellángolás is a másik lánnyal szemben. De az is lehet, hogy már rég csalt téged. Az meg hogy mit tett érted, ez lehet az, hogy csak együtt voltatok és nem egy teljesen köcsög ember. Náluk meg nem igazán kellett volna veszekedned, esetleg ordibálnod, mert az ő házuk.

Amúgy meg ha ilyen anyámasszony katonája, akkor ne is bánd hogy vége.

2019. nov. 29. 03:44
 6/16 A kérdező kommentje:

Igen nem kellett kiabalnom, teny ebben igazad van.

De egyszeruen annyira megsertett, hogy amit turtem ebben az idoszakban az anyjatol kijott..

Minden alkalommal mikor atmentem cseszegetett.. es sosem szoltam vissza, hogy ne a baratom huzza a rovidebbet miatta

2019. nov. 29. 04:27
 7/16 anonim ***** válasza:
97%
Keress olyant, aki nem cseszeget.
2019. nov. 29. 04:46
 8/16 anonim ***** válasza:
23%
Én már ha akarnék se tudnék olyan lenni mint a te párod. Nekem már sajnos csak apukám él. 51 évesen távozott az élők közül édesanyám, lassan 10 éve.
2019. nov. 29. 04:53
 9/16 anonim ***** válasza:
81%

Zárd le.

Ne rágódj rajta.

Minden lezárás egyben egy új lehetőség.

Kapcsold ki a volt párodat, hogy kelljen követned, hogy mit csinál.

Ennél csak jobb jöhet.

Anyóssal nem vitatkozunk a saját házában. Nem megyünk oda.

2019. nov. 29. 04:55
 10/16 anonim ***** válasza:
87%
Engem sem nagyon csipett a csalad es szerintem o is (marint az en exem) becsajozhatott, mert mar 1 honapja hogy ugy dobott ki mint egy darab szemetet, egy uzenetet irt, durva hangnemben) Le is tiltott, meg a csaladot is. Mar tobb mint egy honapja hogy ez megtortent, de amit muvelt velem nehez lesz feldolgozni. Mivel mezogazdasagi csalad, mi meg ertelmisegi, mas lanyt vartak volna haza szerintem. Ez van. Pedig a fiuk is egyetemet vegzett ember, nem ertem mi volt a problema. Mindegy, mert mar nekem is uj kapcsolat van kialakuloban, remelem elfeledteti ezt a rohadt 19 honapot. 😕
2019. nov. 29. 06:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!