Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitott velem a parom kedden facebookon, de mar massal van?
Sziasztok
17 honapot voltunk egyutt a baratommal, nagyon szerett, de az anyja sose, meg egy baratnojet se, es 80%ban ez tette tonkre a kapcsolatunkat.mindig bekevert, mert gondolom egyedul nevelte es maganak akarta...
Aztan mar most latom, hogy egy csaj irt a kepe ala, beszivezve stb.. a kepeit is :(
Hogy lehet ilyen hamar tullepni? ;(
A szivem szakad meg, mert mindketten annyit beleoltunk a kapcsolatba, igazi szerelem volt.. csak gyozott a mami :(
Facebookok szakítani
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Képzelem, mennyire komoly volt a kapcsolat, ha még ezzel sem tisztel meg személyesen
Nem jo kedvembol tettem... nagyon keveset jartam at.. nagyon... de elvan torve a laba es nem tudott jonni.. csak ezert mentem at
Anyuka ezert is talalt fogast h sose megyek blabla, de nincs kedvem olyan helyre jarni ahol feszko van... csak direkt ugy alakitotta a veszekedest hogy en jojjek ki szarul
Es az volt a baj, hogy kijott belolem minden amit elturtem az elmult evben... eddig alltam meg... es itt van :/ a baratom meg ez a veszekedes elott mondta, hogy nalam jobb baratnot sose talalhatott volna... mert en tenyleg mindig mellette voltam
.. erre anyuka veszekedest kezdemenyezett.. eljottem.. es telilett beszelve a feje... olyanokat irt az ex, hogy miert dontott igy, amilyen problema sose volt a kapcsolatunkban... es ugyanazokat a szavakat hasznalta, mint anyuka a veszekedes napjan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!