Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 es fel ev utan szakitott velem, par napra ra facebookon lattam kapcsolatban van, ennyit jelentett neki 4 es fel ev? Also kerdes velemenyeire kivancsibb lennek!
Nem azért dobott hanem mert azzal a csajjal már régóta kavart alattad...jól átcseszett.
Azzal a csajjal csalt téged valószínű..
Én a helyedben felhivnám és megkerdeznem tőle hogy miért irogat nekik?
Amugy jobban jártál hogy vége van.
Hat ha egyszer mar ugyanigy megtette... ne lepodj meg. Egyreszt maga sem tudja, mit akar, masreszt csak potlek vagy neki, es amint egy masik illeto van a latoterben, akivel kavarhat, ugy annyi a kenyelmi puncink, talalok egy jo kis indokot hogy miert dobjam ki.
Ne haragudj de visszaolvasva : szerinted nem gaz ezzel az indokkal kidobni valakit?
Szerintem felejtsd el orokre, orulj hogy mar nem veled van hanem mas csajt boldogit, Plane ha ezt eljatszotta, akkor elobb fel kellett volna ebredni...
Szerintem ugy fogsz tudni emelt fovel kijonni ebbol, ha letojod, letiltod te, es uj eletet kezdesz. Tudom, hogy nehez, de akkor fog leginkabb megpukkadni ha latja hogy tulleptel rajta, es nem ragod a kuszobot hogy elhagyott.
Amugy meg arra sem mernek merget venni, hogy ezzel a csajjal hosszu eletu lesz a kapcsolatuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!