Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tíz év korkülönbség sok egy kapcsolatban?
21F és 31N. A pasi többnek néz ki /23-24/,a nő max 26nak.
Szerintetek ebből lehet valami?
Mi lenne az ő kapcsolatukból?
Alapból nem szerencsés, de működhet a dolog,embere,párja válogatja.
Ami feltűnt, arról beszélsz,ki hánynak néz ki,nem arról,vajon a korkülönbségből adódóan milyen gondok lehrt.
Tehát a külső.
Xarjátok le,ki mit gondol.
Nem mindegy?
Szerintem igen.
Nem azon fog múlni,működni fog-e a kapcsolat.
Ember válogatja, hogyan tudnátok egymás mellé csiszolódni:)
De nem gáz, nekem is többségébe idôsebb barátnôm volt, és letabuztak, hogy fejben még életkorukra rávertem pár évet.
Bármi lehet.
Lehet, hogy a nő csak trófeát lát a fiatalabb pasiban, és lehet, hogy később még is beleszeret.
Az is lehet, hogy a haverod lát trófeát a nőben, és később ő is belezúg.
Sokszor meglepő, milyen emberek találják meg egymás mellett azt a boldogságot, amit másokkal nem éltek át.
Bármi lehet ebből, nem a kor a döntő. Gondolom, ha egy lányhaver járna egy 31 éves pasival, aki fiatalos, a lány pedig komolyabb a koránál, akkor nem aggódnál ennyire.
Ahogy múlik az idő, úgy lesz egyre kevésbé fontos a korkülönbség.
Azon múlik, mi lesz belőle, hogy mennyire gondolkodnak hasonlóan, ugyanazt akarják-e egy kapcsolattól, van-e közös jövőképük, céljuk. Ha ezek megvannak, akár évtizedekig boldogok lehetnek.
Ha ez hiányzik, akkor akár egykorúak is lehetnek, akkor is megette a fene.
Ez a felállás ritkán szokott tartósan működni.... jellemzően rövid, de nagyon intenzív kapcsolatok ezek, gyorsan kiégnek.
Ha a srác jóval érettebb a koránál, és elég domináns személyiség akkor talán, de csak időlegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!