Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogyan kezelitek azt kapcsolatban-házasságban, ha párotok gyakran játszik online harci játékokat? Kapcsolatban lehet ezeknek gyakori használata az agresszivitással? Fontos ezen elgondolkodni, ha már gyerek is van?
Példák: "warcraft", "starcraft", "predator", stb.
Csak lányok véleményét várnám. Köszönöm komoly válaszotokat.
A férjem csupa ilyenekkel játszik, de agresszív embernek pont nem nevezném. Egyébként is, most már nagyon sok vizsgálat bebizonyította, hogy az ilyenekkel játszó emberek éppen, hogy a feszültségüket vezetik le ezekkel a játékokkal, és nem lesznek tőle agresszívek.
Meg nem tudnám mondani, hogy mikkel játszik pontosan, mármint így névre, mert én ezeket nem szeretem, nekem mind egyforma, csak azt látom, hogy javarészt fps játékokkal játszik, és szaladgál, gránátot dobál, lövöldözik, meg ilyenek. Nincs nekem ezen mit kezelnem, ő ezzel szeret játszani, én meg itt lógni a gyakorin, vagy Sims-ezni, szerintem egyik sem rosszabb a másiknál :D
29/N
Férjem gyakran játszik ilyen játékokkal. Azt mondja, a feszültséget ezzel vezeti le, és én is így látom.
Nem látom őt különösebben agresszívnak, bár nem ismertem azelőtt, hogy rákapott volna ezekre a játékokra, hogy akkor milyen volt.
Gyerekünk nincs.
Nalunk a szamitogepes jatek mint olyan ki van tiltva a lakasbol. A vilag legengedekenyebb noje vagyok, nem korlatozom semmiben, evi egyszer tolem fuvezhet is az erkelyen de videojatek nem.
Semmilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!