Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi van ha a barátom miatt nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van ha a barátom miatt nem jelentkeztem messzi egyetemre, hogy ne legyünk egymástól messze, de aztán szakítottunk?

Figyelt kérdés
Amikor együtt voltunk még jó döntésnek tűnt, de tudom hogy nem ez amit tényleg szeretnék tanulni.
2020. ápr. 25. 09:18
 1/10 anonim ***** válasza:
54%
Semmi. Ha ennyi eszed van, hogy egy kani miatt ezt meglépted, akkor most már cumizz egész életedben!
2020. ápr. 25. 09:20
 2/10 anonim ***** válasza:
93%
Mi lenne? Hoztál egy rossz döntést. Jövőre újra jelentkezhetsz a messzi egyetemre.
2020. ápr. 25. 09:21
 3/10 anonim ***** válasza:
81%
Egy élda a sok közül, hogy soha ne jöjj össze férfival aki visszahúz. Soha. Szerintem meg te is tudod a lehetőségeidet.
2020. ápr. 25. 09:22
 4/10 anonim ***** válasza:
60%

Remélem utólag belátod milyen rossz döntést hoztál, legközelebb talán nem így hozod meg a fontos döntéseket. (erre viszont jó volt, hogy ezt megtanuld)

Nem fog összedőlni a világ. Jelentkezz oda ahova eredetileg menni akartál és kezdd el a saját életed építgetni. 🙂

2020. ápr. 25. 09:40
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Jelentkezel a vágyott egyetemre, és levonod a tanulságot.
2020. ápr. 25. 10:04
 6/10 anonim ***** válasza:
Hogy kicsit megnyugtassalak, én is így jártam anno, az exem miatt maradtam a szulovarosomban, mert elhagyott volna ha Pestre megyek, ő meg végül nem hogy Pestre, de egy másik orszagba költözött 😂😂😂 De végül jól sült el a dolog azóta elégedett vagyok a döntésemmel, bár nekem a szak ugyanaz lett volna mindenhol, de sikeres lettem igyis, jól éreztem magam azon az egyetemen ahova mentem, azóta lett egy normális párom is akivel évfolyamtársak voltunk egyébként és már az egyetemi éveink felénél (5 éves kepzes) osszejottunk és azóta együtt ☺️ Szóval nem biztos, hogy rossz döntést hoztál, ha nincs lehetoseged most módosítani, akkor semmit nem veszitesz vele, ha kiprobalod ☺️24 L
2020. ápr. 25. 10:10
 7/10 anonim ***** válasza:
46%

Szívás.

Pasiert tanulást, jó munkahelyet soha nem hagyunk ott. Tanuld meg.

2020. ápr. 25. 10:10
 8/10 anonim ***** válasza:

LOL!

Egy ismerős csaj elment bányamérnöki képzésre, hogy a pasijával lehessen. Szakítottak 1.5 év után... Mekkora király, hogy most bányamérnök végzettséggel egy pékségben mirelit cuccot süt, mert a szakmáját utálja.

2020. ápr. 25. 10:14
 9/10 anonim ***** válasza:
Szívás, az van. Meg pótfelvételi vagy egy év meló egyetem helyett.
2020. ápr. 25. 11:41
 10/10 anonim válasza:

Hozd ki belőle a legtöbbet. Mit tanulsz? Messzebb is ugyanezt tanultad volna? Én is hasonlóan jártam, csak annyival másabb a történet, hogy miatta tanultam volna ott (igaz, érdekelt is a szak), de nem sikerült a felvételi, amit most már nem is bánok annyira (eleinte borzasztó volt). Néha elgondolkodok azon, mi lenne ha ott lennék, milyen személyiségű lennék meg hasonlók, de úgy érzem ennek így kellett lennie.

Ha úgy érzed, hogy ez a pálya abszolút nem neked való, akkor inkább iratkozz ki és jelentkezz oda, ahova akarsz.

2020. ápr. 29. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!