Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neten ismerkedtünk meg, két hete szakítottunk és kiderült, hogy van még egy facebookja és bejelölt róla?!
Nem facebookon ismerkedtünk meg,de ott tartottuk a kapcsolatot,beszélgettünk,beszéltük meg a randikat stb.Azt mondta nincs facebookja de csinál egyet ha szeretném(mert mondtam neki,hogy én facebookon beszélgetek kb mindenkimmel).
Csinált is egyet,álnéven méghozzá (de a többi adata stimmelt).Ott beszélgettünk mint ahogyan fentebb leírtam.Egy hónapig voltunk kb együtt de szakítottam vele mert úgy éreztem nem állok készen erre a kapcsolatra.Eléggé bejöttem neki,már-már szerintem mondhatni szerelmes is volt,vagy legalábbis úgy tűnt.:D
Szakítás után egy héttel rámírt,hogy nem akar elveszíteni meg ilyenek,most pedig bejelölt engem egy olyan facebook profilról,ahol az igazi neve van és fényképe is.Szerintetek ez most mi??(Szándékosan a felnőtt párkapcsolatok kategória mivel ő nem tizenéves.)
18/L 22/F
Az, hogy olyannal egyáltalán kapcsolaton gondolkodni, aki álnévvel irogat csak rettentően buta dolog.
Szerintem a hivatalos accountján nem akart, mert nem akart felvállalni alapjáraton
Csinálj te is egyet és járhatna egymással a két kamuprofil :D
Amúgy ez inkább tini párkapcsolat kategória :)
Mondjuk van olyan is akinek nincs "hivatalos regisztrációja" ott, nekem is csak álnév van, az is csak a munkahelyi gárda meg az osztálytalik miatt. De rendes névvel nem. Nem hiányzik ezredrangú rokonok meg "egyszer találkoztunk a kórházban" ismerősök jelölgetése.
Lehet, járt már rosszul időnként és azért választotta az álneves profilt, nem azért, mert "rejtegetnivalója van" vagy "nem őszinte".
Élőben elárulta a teljes nevét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!