Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan oldjuk meg a lenti helyzetet szakítás nélkül?
Figyelt kérdés
Barátommal 1,5 hónapja jöttünk össze. Ő korábban külföldön élt, a koronavírus miatt hazaköltözött a szüleihez arra a településre, ahol én is élek. Június 30-ig lesz itt, utána költözni fog Budapestre, júliustól ott fog dolgozni, külföldre nem szándékozik visszamenni. Szeretné, hogy én is vele tartsak, ez azonban nem kivitelezhető, engem ide köt a szalonom évek óta stabil vendégkörömmel. Távkapcsolatot nem szeretnék, volt már korábban mással, még egyszer nem mennék bele. A lakóhelyem és Budapest között majdnem 350 km-es távolság van. Lehet, hogy rövid ideje vagyunk még nagyon együtt, de teljesen más, mint a korábbi párjaim, nagyon egymásra vagyunk hangolódva minden téren, nem szeretnék vele szakítani csak emiatt, elképesztően szerelmes vagyok belé.2020. máj. 15. 14:38
11/14 anonim 

válasza:

Én erről az ötletről azt gondolom, hogy hosszabb távon élhetetlen. Nekem a körmösöm csinálja úgy, hogy hétfőtől péntekig helyben, 2 hetente hétvégén alkalmazottként Bp-n, szóval egész más, mint ahogy leírod, és a távolság ennek a fele sincs... DE! még ezt is csak addig fogják így csinálni, amíg tart a párja képzése, utána vagy itt, vagy ott végleg letelepednek. Nem lehet ezt évekig. Főleg egy olyan felállást, amit vázoltál. Hamar kimerülnél, hidd el. Az autódat is amortizálnád rendesen, főleg a lepra magyar utakon. A gatyád is rámenne a szervizelésre, és ugye amikor épp csinálják, akkor nem is tudsz vele menni...
12/14 A kérdező kommentje:
Ha bejön a budapesti élet és látok realitást arra, hogy ott is legyen saját szalonom, akkor pár év múlva hajlanék arra, hogy véglegesen odaköltözzek. Az út jelentős részet autópályán tudnám megtenni, szóval az annyira nem lenne vészes.
2020. máj. 15. 16:10
13/14 anonim 

válasza:

Ennek szakítás lesz a vége, ha nem tudtok kompromisszumra jutni. És ahogy látom, nem tudtok. Ő nem találna munkahelyet ott ahol most lakik és te is laksz?
A fentebb leírt helyzet, miszerint ingáznál hetente Bp meg a településed között, csak egy ideig fenntartható. Ha hosszú távra terveztek, előbb utóbb valahol le kell telepednetek.
14/14 A kérdező kommentje:
Dehogynem, most is dolgozik itt, de nem a szakmájában. A budapesti munka mindenképp nagy ugrás a karrierjében, ebben önző dolog volna megakadályozzam.
2020. máj. 15. 18:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!