Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lassan 3 éve vagyok kapcsolatban és kihűltek az érzelmeim és hirtelen más is felbukkant. Hogy oldjam meg ezt a helyzetet?
Mi történt hogy kihultek az érzelmeid?
Milyen a barátod? Hogy bánik veled?
Az a baj hogy nagyon fiatal vagy,és ez várható volt,kevesen ragadnak le ilyen korban egy kapcsolatnál. Beszélj a pároddal erről és várj még egy kicsit.
Elmúlt a rózsaszín köd..Tisztán látsz, de ez rengeteg ellentét, amiket felsoroltál!
Ha csak néhány lenne, de Téged már az egész ember és a csomagja idegesít.
A szülőktől esetleg elbúcsúzhatsz, megköszönve a segítségüket.Természetesen, miután tisztáztátok a szakítást a pároddal!
Én nem gondolkodnék: Nagyon fiatal vagy.az egyetemen is ok sok új benyomás fog érni ..És az ifjú életedben is , mint orvos.
Az új fiútól kérj egy kis időt..Jobb egy lezárt kapcsolatból belekerülni az újba, mert később ezer kérdést vetne fel..Pl: Milyen lány az ilyen? Aki egyszer megteszi az megteszi máskor is...De ha előbb lezárod a régit, akkor nem érhet az a vád egyik részről sem, hogy megcsaltad a (még jelenlegi ) párod!!
Nagyon fiatal vagy!! Nem kell még elköteleződnöd!!
"nekem úgy tűnik hogy gyerekek voltunk mikor összejöttünk 16 évesen, akkor egyforma volt az értékrendünk, a bioritmusunk, stb... de mostmár nem az" => Én 10 év és egy közös gyerek után jutottam el erre a pontra. Te ne várj addig, ha nem muszáj, tényleg fiatal vagy, ez meg jobb nem lesz, csak rosszabb.
A másik srácra meg annyi (szintén saját tapasztalat), nem biztos, hogy jobb, sőt... Mindössze pont akkor van jó (vagy rossz?) helyen, mikor hiányzik valami az életedből, és a nagyrészét te látod bele, mert az újdonság varázsa, tudod...
Visszagondolva, nekem kb életem tévedése volt, aki pont akkor jött, mikor az exxel elszaródtak nagyon a dolgok, nem is tartott sokáig (3 hónap.) Viszont azt is tudom, ha nincs az a pasi, akkor is vége lett volna.
A saját hibámból okulva viszont a "melegváltásról" (egyikből a másikba) én is lebeszélnélek, rosszul is elsülhet, és így mindjárt 30 évesen már belátom, amit pl 5 éve még nem, hogy szakítás után kell idő magadnak. Zárd le rendesen a barátoddal, utána kitisztul, mit érzel, mit szeretnél, stb.
(Mondok egy egyszerű példát, miért NE ugorj bele rögtön másba. Ha ne adj Isten, tényleg rosszabb lesz, egyből azt fogod érezni, a barátoddal jobb volt, hiányzik, összezavarod magad. Holott lehet, nem is így van, csak akarva-akaratlanul hasonlítgatod a dolgokat.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!