Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan oldjuk meg a lenti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan oldjuk meg a lenti helyzetet szakítás nélkül?

Figyelt kérdés
Barátommal 1,5 hónapja jöttünk össze. Ő korábban külföldön élt, a koronavírus miatt hazaköltözött a szüleihez arra a településre, ahol én is élek. Június 30-ig lesz itt, utána költözni fog Budapestre, júliustól ott fog dolgozni, külföldre nem szándékozik visszamenni. Szeretné, hogy én is vele tartsak, ez azonban nem kivitelezhető, engem ide köt a szalonom évek óta stabil vendégkörömmel. Távkapcsolatot nem szeretnék, volt már korábban mással, még egyszer nem mennék bele. A lakóhelyem és Budapest között majdnem 350 km-es távolság van. Lehet, hogy rövid ideje vagyunk még nagyon együtt, de teljesen más, mint a korábbi párjaim, nagyon egymásra vagyunk hangolódva minden téren, nem szeretnék vele szakítani csak emiatt, elképesztően szerelmes vagyok belé.
2020. máj. 15. 14:38
1 2
 1/14 Lachesys ***** válasza:
97%
hat pedig ez ilyen vagy ez vagy az helyzet. ha nem tanulsz meg teleportalni vagy a munkad adod fel, vagy a baratodat, vagy azt h nem leszel tavkapcsolatban.
2020. máj. 15. 14:42
 2/14 anonim ***** válasza:
97%

Még is, hogyan akarod? Teljesen egyértelmű, nem is értem a kérdésed.

1. távkapcsolatot fogtok ápolni aminek előbb utóbb vége lesz.

2. Most lesz vége, mert a hapsikád így is úgy is Pesten fog dolgozni.

2020. máj. 15. 14:47
 3/14 anonim ***** válasza:
92%

Akármennyire is mondod most van a rózsaszín köd. Lassú víz partot mos,gyors tűz nem sokáig ég. De ne legyen igazam.

Neked ban jó vendégköröd ,gondolom ez számodra biztosítja megélhetést. Gondolom fodrász,kozmetikus,vagy műkörmös lehetsz. Amit külső szemmel látok,sok helyen túl nagy a kínálat . Ha úgy érzed,nincs nem lesz konkurenciád helyben kár lenne feladni,ha jól menő üzlet csak "futó kaland". Akkor lehet érdemes másik lábra is állni.

2020. máj. 15. 14:55
 4/14 A kérdező kommentje:
Nem akarok távkapcsolatot. A legjobb az lenne, ha én is mennék vele, amit szívem szerint minden további nélkül megtennék, de az eszemmel tudom, hogy nem kellene feladnom a biztosat a bizonytalanért. 6 éve van szalonom, sok-sok visszajáró vendéggel, Budapesten mindent előről kellene kezdeni, gyanítom a bérleti díj is legalább a duplája, ha nem több, ráadásul rengeteg ilyen szalon van, lehet, hogy nem lenne elég vendégem és veszteséges lennék.
2020. máj. 15. 14:55
 5/14 anonim ***** válasza:

Leírom én hogy gondolkozom, hátha segít kicsit. Itt én vagyok a férfi.

Van egy nő akivel olyan szinten kerültünk egy hullámhosszra, amilyet én még sosem tapasztaltam.

Mikor majd úgy alakul én szeretném vele szorosabbra fűzni a kapcsolatom. Összeköltözni, és ha valóban minden klappol akkor összeházasodni is akár.

Annyiban hasonlítok a te párodra hogy én is külföldön dolgozom. Viszont szívesen költözöm oda ha úgy alakul , ahol most ő lakik.

Jelenleg fontosabbnak ítélem meg azt hogy vele lehessek, mint hogy több pénzt keressek külföldön.

Ha neki lenne ilyen munkája mint neked hogy odaköti, és valószínűleg máshol a nulláról kellene elkezdenie, akkor pedig mégúgysem várnám el hogy ő költözzön. Hiszen én ott is találhatok munkát, ahol ő él.

Igaz ebben már benne van az a gondolkodásmód, hogy tudom az ember mindenhol képes megélni. Együtt pedig főleg, gondolok itt most arra ha neked jól megy az üzlet, nem probléma ha mondjuk ő kevesebbet keres.

Az hogy most neki fontosabb tőled a munka a pénz, és emiatt költözne , az sajnálatos. Talán nem vagy neki annyira fontos. De!

Szerintem nagyon lényeges hogy beszéljetek erről, nyílt lapokkal.

Mert nem hiába mondják, szerelemből nem lehet megélni. Sajnos ma Magyarországon nem könnyű. Viszont azt is mondják szerelem nélkül is lehet élni...csak nem érdemes.

Azt is számításba lehet venni hogy Budapesten akár neked is bejöhetnek a számításid munka terén....

2020. máj. 15. 15:11
 6/14 anonim ***** válasza:
91%

Bármilyen kegyetlenül hangzik: új pasit könnyebb talàlni, mint új vendégkört.

Részéről ez a döntés már megszületett: vagy mész vele, vagy isten veled. Miért te adj fel érte mindent?

2020. máj. 15. 15:13
 7/14 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó, hogy felmegy Budapestre a vakvilágba és majd lesz valami, hanem felvették egy konkrét helyre úgy, hogy július 1-jén kezd. Ráadásul ez egy nem mindennapi lehetőség neki a karrierjében, itt nem is tudna ilyen munkát végezni. Ha a szívemre teszem a kezem sokkal komolyabb melóról van szó, mint az én kozmetikusi munkám. Szó sincs arról, hogy döntött, számtalanszor elmondta már nekem, hogy 3 év után végre bennem megtalálta azt a nőt, akire egész életeben vágyott. És nemcsak szavakkal, hanem tettekkel is érzékelteti, hogy mennyire szeret, ha kell átszervezi a napját, hogy akár csak egy órára is találkozni tudjunk, mindig meglep valami kis aprósággal stb.
2020. máj. 15. 15:23
 8/14 anonim ***** válasza:

Sajnos hiába írsz bővebb és bővebb tulajdonságokat, ez akkor sem lesz másképp.

hiába csűröd csavarod ennek akkor is ugyanaz a vége.

Persze, nyilván eleinte nem lesz könnyű de eddig még mindenki túlélte.

Távkapcsolat nem lesz (amúgy sem ajánlott), ergo vége lesz.

Ezt próbáld meg elfogadni.

2020. máj. 15. 15:36
 9/14 A kérdező kommentje:

Arra vonatkozott a kérdésem, hogy oldjuk meg a leírt helyzetet szakítás NÉLKÜL.

Privát üzenetben kaptam egy ötletet kíváncsi vagyok mit gondoltok róla: egy héten 3-4 napit dolgoznék a megszokott helyemen (nyilván többet kellene, hogy mindenki beférjen), a fennmaradó 3-4 napon pedig Budapesten alkalmazottként egy kozmetikában. Autóm van, így önmagában az utazás nem jelent problémát, de azért heti 4-szer minimum 350 km-t megtenni nem kevès, de a szerelmemért ezt is vállalnám.

2020. máj. 15. 15:47
 10/14 anonim ***** válasza:
Tegyél egy próbát.
2020. máj. 15. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!