Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan oldjuk meg a lenti helyzetet szakítás nélkül?

Még is, hogyan akarod? Teljesen egyértelmű, nem is értem a kérdésed.
1. távkapcsolatot fogtok ápolni aminek előbb utóbb vége lesz.
2. Most lesz vége, mert a hapsikád így is úgy is Pesten fog dolgozni.

Akármennyire is mondod most van a rózsaszín köd. Lassú víz partot mos,gyors tűz nem sokáig ég. De ne legyen igazam.
Neked ban jó vendégköröd ,gondolom ez számodra biztosítja megélhetést. Gondolom fodrász,kozmetikus,vagy műkörmös lehetsz. Amit külső szemmel látok,sok helyen túl nagy a kínálat . Ha úgy érzed,nincs nem lesz konkurenciád helyben kár lenne feladni,ha jól menő üzlet csak "futó kaland". Akkor lehet érdemes másik lábra is állni.

Leírom én hogy gondolkozom, hátha segít kicsit. Itt én vagyok a férfi.
Van egy nő akivel olyan szinten kerültünk egy hullámhosszra, amilyet én még sosem tapasztaltam.
Mikor majd úgy alakul én szeretném vele szorosabbra fűzni a kapcsolatom. Összeköltözni, és ha valóban minden klappol akkor összeházasodni is akár.
Annyiban hasonlítok a te párodra hogy én is külföldön dolgozom. Viszont szívesen költözöm oda ha úgy alakul , ahol most ő lakik.
Jelenleg fontosabbnak ítélem meg azt hogy vele lehessek, mint hogy több pénzt keressek külföldön.
Ha neki lenne ilyen munkája mint neked hogy odaköti, és valószínűleg máshol a nulláról kellene elkezdenie, akkor pedig mégúgysem várnám el hogy ő költözzön. Hiszen én ott is találhatok munkát, ahol ő él.
Igaz ebben már benne van az a gondolkodásmód, hogy tudom az ember mindenhol képes megélni. Együtt pedig főleg, gondolok itt most arra ha neked jól megy az üzlet, nem probléma ha mondjuk ő kevesebbet keres.
Az hogy most neki fontosabb tőled a munka a pénz, és emiatt költözne , az sajnálatos. Talán nem vagy neki annyira fontos. De!
Szerintem nagyon lényeges hogy beszéljetek erről, nyílt lapokkal.
Mert nem hiába mondják, szerelemből nem lehet megélni. Sajnos ma Magyarországon nem könnyű. Viszont azt is mondják szerelem nélkül is lehet élni...csak nem érdemes.
Azt is számításba lehet venni hogy Budapesten akár neked is bejöhetnek a számításid munka terén....

Bármilyen kegyetlenül hangzik: új pasit könnyebb talàlni, mint új vendégkört.
Részéről ez a döntés már megszületett: vagy mész vele, vagy isten veled. Miért te adj fel érte mindent?

Sajnos hiába írsz bővebb és bővebb tulajdonságokat, ez akkor sem lesz másképp.
hiába csűröd csavarod ennek akkor is ugyanaz a vége.
Persze, nyilván eleinte nem lesz könnyű de eddig még mindenki túlélte.
Távkapcsolat nem lesz (amúgy sem ajánlott), ergo vége lesz.
Ezt próbáld meg elfogadni.
Arra vonatkozott a kérdésem, hogy oldjuk meg a leírt helyzetet szakítás NÉLKÜL.
Privát üzenetben kaptam egy ötletet kíváncsi vagyok mit gondoltok róla: egy héten 3-4 napit dolgoznék a megszokott helyemen (nyilván többet kellene, hogy mindenki beférjen), a fennmaradó 3-4 napon pedig Budapesten alkalmazottként egy kozmetikában. Autóm van, így önmagában az utazás nem jelent problémát, de azért heti 4-szer minimum 350 km-t megtenni nem kevès, de a szerelmemért ezt is vállalnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!