Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem megy?
Sziasztok.
Tudom a kérdésből kb. semmi nem derül ki.
A történet az, hogy volt egy fiú az életemben ,olyan fajta különleges dolog volt köztünk ,amit biztosan ti is megtapasztaltatok, amikor az az érzés van ,hogy hű őt mintha mindig is ismertem volna vagy mint egy lelkitárs.
Sajnos aztán nagyon megromlott a kapcsolatunk és már nem is kommunikálunk egymással én azonban képtelen vagyok a mai napig elengedni őt ,pedig már több hónap eltelt azóta, hogy végleg szakítottunk.
Ráadásul látszólag ő már továbblépett.
Korábban sosem volt velem még ilyen ,ha egy kapcsolatomnak vége lett ,akkor hamar eltudtam fogadni és elengedni ,hiszen azt vallom, hogy valamiért így kellett lennie és a javamat szolgálja ,hogy ez történt azonban ezúttal teljesen máshogy érzem.
Vajon én nem tudom elengedni ,vagy engem nem enged el ő? Találtam egy ilyen írást is a neten ,ti mit gondoltok erről?
Lehetséges, hogy két ember annyira kapcsolódik egymáshoz ,hogy valahogy tudatalatt ő sem tette magát túl és az ő hatása van még rajtam?Ti hisztek az ilyenekben ?
Már mindent megpróbáltam ,szerencsére most is tudok dolgozni ebben a helyzetben , illetve azon kívül is sok mindennel próbálom magam lekötni és mégis még álmodok is vele nagyon sokat.
Előre is köszönök minden véleményt.
25/N
A szakításnak milyen okai voltak?
Amúgy ez csak egyszerű emberi reakció. Megkaptad tőle azt a típusú figyelmet, amitől egésznek érezted az életed.
Emellett talán van egy képzettársításod is, ki tudja.
Távoli beszélgetőpartner volt a frici?
Sosem találkoztatok?
Mert akkor benne van még az is, hogy idealizáltad.
Egyik napról a másikra jött a szokásos “te jobbat érdemelsz nálam” szöveg, de utána még hónapokig keresett ,nem hagyott békén.
Találkoztunk sokszor persze szinte napi szinten abban a majdnem 4 hónapban, míg jól mentek a dolgok .
A-verzió: durván önbizalomhiányos - bár ez a kommunikációján érezhető lett volna,
B-verzió: valami nem tetszett neki rajtad, talált jobbat, téged pedig talonban tartott.
Hogy érzed, melyik a helyes?
Igazából az első eléggé jellemző rá ,de igazából nem erre irányult a kérdésem.
Kedveltük egymást nagyon.
Elengedni szeretném őt...ezzel kapcsolatban voltam kiváncsi a véleményekre.
Az elengedéshez jobb tudatosítani, hogy mégis mi történt...
Ettől függetlenül akkor azt mondom, hogy beszélgess emberekkel, kösd le velük a figyelmed, ha önmagadban, egyedül nem megy.
Pont ezt teszem, de valahogy mégse megy,belefészkelte magát a fejembe
Úgy érzem, most tényleg egy nagy szerelmet vesztettem el,még mielőtt teljesen kibontakozhatott volna, mégis nagyon szeretnék túljutni ezen.
De köszönöm a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!