Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképzelhető, hogy az agyam automatikusan tagadásba megy át?
Néhány napja történt szakítás, tegnapig még minden nap, akár többször is sírási rohamok törtek rám hirtelen, ma meg semmi. Eszembe jutott ma is, de fura módon az agyam mintha tagadásba ment volna át.
Ha eszembe jut, mintha meg se történt volna maga a kapcsolat, mintha nem is ismerném csak mondjuk láttam egy filmet amibe túlzottan beleéltem magam.... Vagy nem is tudom milyen hasonlatot írjak erre.
Minden érzés elmúlt hirtelen. Ami maradt még az az, hogy totál nem tudnék egy új kapcsolatban gondolkodni.
Lehet, hogy ezt az agyam programozta be, hogy "pihenjen" egy kicsit? Eléggé túl volt pörögve azon, hogy hiányzik, hogy mi miért is történhetett....
Vagy lehet szimplán attól, hogy megtudtam olyat csinált amit azelőtt velem nem, pedig sokszor kértem menjünk el együtt és ettől úgy kezdtem érezni nem is szeretett csak átvert engem...
Még ilyet nem éreztem, bár jobb lett abból a szempontból, hogy nem zakatol a lelkem most.
...vagy hülyeség az egész és inkább aludjak...? :D
Valamiért nem jön álom a szememre...
Szerintem deperszonalizáció lehet. Ez egyfajta tünet vagy védelem amit az elméd csinál annak érdekében, hogy kikapcsolja a szenvedést. A lényege, hogy a meg terhelő esemény közben olyan érzés, mintha nem veled történnének a dolgok, csak egy objektív szemlélődő vagy.
Most jelzett az agyad, hogy ideje elterelned másfelé a gondolataid, mert rossz neked, hogy kínzod magad.
33/f
Köszönöm és igen, hullámvasút... Mára már újra volt sírási inger, de már kisebb mértékben.
Mára viszont megint egy új jelenség, gondolat lett bennem.
Életemben most először kezdtem azt érezni, hogy nem tudom meg tudnék-e bízni valaha is a férfiakban.
Volt már szakítás 9 év házasság után, de akkor se éreztem ezt.
Az agyam tudja, hogy nem férfi egyforma (minden ilyenben) de érzésre most először érzem azt, hogy általánosságban vajon tudnék bízni bárkiben is párkapcsolati szinten.
......tudom még változhat, hullámvasút van még, de azért rossz megélni ezeket az új, eddig csak más nőktől hallott, velük eddig egyet nem értő gondolatokat...
Köszönöm szépen segítő válaszaitokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!