Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Több mint egy hete össze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több mint egy hete össze vesztünk a párommal. Miért nem megy a békülés?

Figyelt kérdés

Többször volt már ilyen szakítós veszekedésünk de mindig kibékültünk.

Most meg valahogy nem megy. Amikor ő akar békülni, akkor én érzem azt hogy NEM.

Amikor én akarok mégis békülni akkor meg ő nem akar.

Most egyébként egy olyan dolog miatt veszekedtünk, amibe nekem nyilván való volt hogy megcsal. Persze tagadja, és idő közben már én is úgy érzem hogy túlzásba estem, de mégis nagyon rosszul esett hogy idegen nő csak úgy oda megy hozzá megpuszilni. És ráadásul nem mondta meg ki az a nő...

Már meg mondta de ebbe is a hazugságot látom csak. Elvileg együtt nőttek fel... De a vezeték nevét nem tudja?!! 😂 Szóval ő az aki okot adott most a veszekedésre, és még is ő volt még megsertődve majdnem egy hétig. És egyszerűen egyhelyben toporgunk... Most vagy bele fáradt mindkettőnk ebbe, és tényleg hagyni kéne egymást?

Fogalmam sincs. Szeretem őt, de iszonyatosan haragszom rá, és nem ezt várnám el amit kapok. Hanem egy kis akaratot szeretnék látni rajta hogy nem akar elvesziteni.

Amikor ő akart békülni tegnap előtt, akkor se mondott semmi olyat, csak egyszerűen le drágámozott. Hát szerintem azért ide ez már kevés, és ne drágámozzon amíg nem tudjuk át beszélni normálisan.

Ti mit gondoltok, tényleg én vagyok még az idióta???

2020. márc. 6. 07:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem mind a ketten idióták vagytok, már ne haragudj. Lehet, saras a fickó, de ezt meg lehet patália nélkül is oldani és beszélni, ahogy az is baromi gáz, hogy nem mondta meg, ki volt az a csaj. Ez az egész meg, hogy hol az egyikőtök, hol a másikótok nem tudja félretenni az egóját, és normálisan megbeszélni... nem azt mondom, hogy béküljetek ki, vagy ne béküljetek, mert ennyiből nekem nagyon nem egyértelmű, hogy megcsal-e vagy sem, de ez nagyon gyerekes módja egy konfliktus"kezelésnek".

Meg szerintem elég sokat elmond az is, hogy többször volt szakítós veszekedésetek. Tanulhatnátok némi asszertív kommunikációt, és konfliktuskezelést.

2020. márc. 6. 07:36
 2/12 anonim ***** válasza:
68%
Hát akkor beszéljétek át normálisan?! Nem értem mit vársz, te is viselkedhetsz felnőtt módjára, hogy megkéred, hogy beszéljetek. Ha nem kielégítőek a válaszai, meg úgy érzed, hogy kamuzik, hagyd ott. De addig ne hisztizz, hanem diplomatikusan kérdezgesd...nézd meg a reakcióit.
2020. márc. 6. 08:01
 3/12 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem mindketten valahol idióták vagytok. Egy egyszerű arcrapusziért szakítani... te nagyon nem bízol benne!

Miért? Okot adott rá? És nem, az arcrapuszi nem az oka, gongold át, miért nincs bizalom??

2020. márc. 6. 08:44
 4/12 anonim ***** válasza:
17%

Kicsit beteg vagy. Hagyd ott. Neki is jobb lesz. Sőt neki lesz igazán jobb!

Ha olyan női ismerőssel találkozok, akivel már rég láttuk egymást s azon felül kedveltük is a másikat, mindig arcra puszival köszönünk. Akkor is, ha mellettem van a nejem, s a nő mellett a férje. Ha nincs ott sem asszony, sem férj akkor is.

Ha a nejem, hisztisen kérdezném, hogy ki volt az, én sem válaszolnék. Vagy valami marhaságot mondanék. De, hála az égnek, normális feleségem van.

2020. márc. 6. 09:23
 5/12 A kérdező kommentje:

Nem vagyok beteg!

A nő szó nélkül jött oda a társaságunkba, se szó se beszéd ment oda a páromhoz kB hogy meg akarja csókolni...

De a minimum az, hogy nekünk is oda köszön. Nem?

2020. márc. 6. 09:49
 6/12 anonim ***** válasza:
19%
Mit órdítasz! Lecumizni nem akarta előtted? Mondd meg a párodnak, hogy ezentúl csak hímneműekkel beszélhet. Sőt, mikor mentek valahova, kösd be a szemét.
2020. márc. 6. 10:11
 7/12 anonim ***** válasza:
50%
Neked biztos azért nem köszönt, mert látta a békés arcodat...
2020. márc. 6. 10:44
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig nincs válasz arra, miért nem bízol a párodban?
2020. márc. 6. 10:46
 9/12 A kérdező kommentje:
Mert volt pár olyan alkalom, hogy lebukott más nőkkel irogatott. Igaz akkor is épp össze voltunk veszve és a békülés után derült ki. De mégis fáj, hogy amikor össze veszünk az az első dolga hogy más nőkkel flörtöl.... Akkor ezek szerint mennyire szeret? Nekem ez még nem fordult meg soha a fejembe össze veszeskor hogy rögtön mással irogassak... Tudom nem kéne alapból össze veszni és akkor nincs ez. De sajnos ő olyan leginkább hogy a problémákat nem meg beszélni akarja hanem inkább dobbant..
2020. márc. 6. 11:06
 10/12 A kérdező kommentje:
Úristen! Hogy jössz te ahoz, hogy ilyen szavakkal illess bárkit is???? Degenerált vagy és primitív.
2020. márc. 6. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!