Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több mint egy hete össze vesztünk a párommal. Miért nem megy a békülés?
Többször volt már ilyen szakítós veszekedésünk de mindig kibékültünk.
Most meg valahogy nem megy. Amikor ő akar békülni, akkor én érzem azt hogy NEM.
Amikor én akarok mégis békülni akkor meg ő nem akar.
Most egyébként egy olyan dolog miatt veszekedtünk, amibe nekem nyilván való volt hogy megcsal. Persze tagadja, és idő közben már én is úgy érzem hogy túlzásba estem, de mégis nagyon rosszul esett hogy idegen nő csak úgy oda megy hozzá megpuszilni. És ráadásul nem mondta meg ki az a nő...
Már meg mondta de ebbe is a hazugságot látom csak. Elvileg együtt nőttek fel... De a vezeték nevét nem tudja?!! 😂 Szóval ő az aki okot adott most a veszekedésre, és még is ő volt még megsertődve majdnem egy hétig. És egyszerűen egyhelyben toporgunk... Most vagy bele fáradt mindkettőnk ebbe, és tényleg hagyni kéne egymást?
Fogalmam sincs. Szeretem őt, de iszonyatosan haragszom rá, és nem ezt várnám el amit kapok. Hanem egy kis akaratot szeretnék látni rajta hogy nem akar elvesziteni.
Amikor ő akart békülni tegnap előtt, akkor se mondott semmi olyat, csak egyszerűen le drágámozott. Hát szerintem azért ide ez már kevés, és ne drágámozzon amíg nem tudjuk át beszélni normálisan.
Ti mit gondoltok, tényleg én vagyok még az idióta???
A #10-es igen durva volt. Változz egy kicsit. Ahogy kiveszem az eddig írottakból, igen szeretsz összeveszni....
Előbb utóbb békésebb lányt fog keresni a párod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!