Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még mindig az ex után sírok. Már azt érzem bárcsak elmúlna ez az egész de egyszerűen nem megy. Volt már így valaki? Mennyi ideig tartott és hogy múlt el?
Nekem több evig tartott, hogy kiszeressek belöle. Elfelejteni sose fogom, de szerelmes mar regota nem vagyok.
Es ezt ugy mondom, hogy ö volt eletem szerelme.
4-5 hónap volt.
"Már azt érzem bárcsak elmúlna ez az egész de egyszerűen nem megy."
Ne stresszelj rá arra, hogy elfelejtsd, mert annál kevésbé fog menni.
Nem tanulsz, nem dolgozol? Mit csinálsz, még is, hogy telik egy napod, sok embernek ideje sincs arra, hogy ennyit sírdogáljon.
Azzal, ha otthon ücsörögsz és búbánatos zenéket hallgatsz és csak keseregsz és csak vele vagy elfoglalva úgy nehezen múlik el.
Ha semmit nem tesz ez ember annak érdekében, hogy változzon a helyzet akkor nem is fog.
Lehetne nyomni a slágert, hogy mindenkinek volt ilyen, meg majd elmúlik, meg meglátod minden jól alakul, légy nyugodt meg bla bla bla.
Ha nem teszel annak érdekében semmit, hogy változzon akkor nem is fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!