Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Még mindig az ex után sírok....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még mindig az ex után sírok. Már azt érzem bárcsak elmúlna ez az egész de egyszerűen nem megy. Volt már így valaki? Mennyi ideig tartott és hogy múlt el?

Figyelt kérdés
2020. márc. 21. 17:02
 1/9 anonim ***** válasza:
70%

Nekem több evig tartott, hogy kiszeressek belöle. Elfelejteni sose fogom, de szerelmes mar regota nem vagyok.

Es ezt ugy mondom, hogy ö volt eletem szerelme.

2020. márc. 21. 17:04
 2/9 anonim ***** válasza:

4-5 hónap volt.

"Már azt érzem bárcsak elmúlna ez az egész de egyszerűen nem megy."

Ne stresszelj rá arra, hogy elfelejtsd, mert annál kevésbé fog menni.

2020. márc. 21. 17:07
 3/9 anonim ***** válasza:
78%
Ha eltelt már 1-2 hónap a szakítás óta, akkor kezdj el másokkal ismerkedni. Nem kell egyből fejest ugrani egy másik kapcsolatba, csak beszélgess. Az ki tud zökkenteni az önmarcangolásból.
2020. márc. 21. 17:09
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt ilyen, szerintem a legtöbben átélték már ezt az érzést. Nálam durva volt, hogy a gyászidőszak tovább tartott, mint maga a kapcsolat, de végül elmúlt. Idővel. Nem erőltettem, egyszerűen csak éltem tovább az életem, ahogy tudtam, igyekeztem másra koncentrálni, de ha nosztalgikus kedvemben voltam, akkor nem tartottam magamban, igenis nosztalgiáztam.
2020. márc. 21. 17:13
 5/9 anonim ***** válasza:
29%

Nem tanulsz, nem dolgozol? Mit csinálsz, még is, hogy telik egy napod, sok embernek ideje sincs arra, hogy ennyit sírdogáljon.

Azzal, ha otthon ücsörögsz és búbánatos zenéket hallgatsz és csak keseregsz és csak vele vagy elfoglalva úgy nehezen múlik el.

Ha semmit nem tesz ez ember annak érdekében, hogy változzon a helyzet akkor nem is fog.

2020. márc. 21. 17:41
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Kb 3 év volt
2020. márc. 21. 17:41
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, dehogynem dolgozom, nem is keveset, de az munka, ez meg ajajjjj. Nem sejtettem, hogy ez ilyen kemény meló :). 8 hónapja már... akkor még ez vár rám egy ideig :(? Eddig valahogy bizakodtam, de már inkább felejtenék, de legalább is nem éreznék.
2020. márc. 21. 19:04
 8/9 anonim ***** válasza:
76%

Lehetne nyomni a slágert, hogy mindenkinek volt ilyen, meg majd elmúlik, meg meglátod minden jól alakul, légy nyugodt meg bla bla bla.

Ha nem teszel annak érdekében semmit, hogy változzon akkor nem is fog.

2020. márc. 21. 19:14
 9/9 anonim ***** válasza:
54%
Mennyé Tinderre!!!
2020. márc. 22. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!