Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után nem keresett....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után nem keresett. Rá egy hêtre írtam neki 1-szer, semmi válasz. Következő hêten szintén 1*. Újra nem kaptam választ. Miért csinálja ezt, miért nem ír valamit? Bűntudata lenne?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 1. 23:40
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Ha úgy könnyebb a lelkednek, írj neki egy utolsó üzenetet. De utána töröld és tiltsd mindenhonnan.
2020. ápr. 2. 15:16
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Gondolkozz már kicsit a viselkedéseden és az ő reakcióján (vagyis annak hiányán)! Ne írj neki többet, már eléggé jelezted, hogy te mennyire vissza akarsz kucsorogni hozzá, de nem érdekli. Azért mert benned vannak valami elképzelések, hogy majd hiányozni fogsz neki, ez csak a te fejedben él. Ha érdekelnéd, írt volna. Engem nagyon idegesítene, ha szakítanánk valakivel, én már nem akarok beszélni vele, mert nem érdekel, az meg nem bírja abbahagyni az írogatást, még az utolsó levélben is próbál mártírkodni...
2020. ápr. 2. 15:26
 23/23 A kérdező kommentje:

Igen, belátom igazatok van.

Jobb lesz ha békén hagyom és nem írok neki többet.

Ha majd hiányzom neki úgyis keresni fog, gondolom.

Köszönöm nektek a tanácsokat, véleményeket!:)

2020. ápr. 2. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!