Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ember életében fellángolások jönnek-mennek, de igazán nagy szerelem max 2-szer adatik meg. Előfordulhat, hogy ez a 2 ember egyszerre bukkan fel?
Mindkettő nőt hihetetlenül értékesnek tartom, azelőtt évekig csak válogattam, erre tessék: kettő minden szempontból tökéletes nő egyszerre jelenik meg az életemben. Nem tudom melyiket válasszam. Úgy ézem mindkettőbe szerelmes vagyok. Csak az egyik el-el tűnik hébe-hóba, néha hetekre leráz, a másik hűséges. Persze gyarló vagyok, az elérhetetlenebbre jobban vágyok. Mit tegyek?
34/F
Egy f vagy és mindkettővel leszel! A hideg kiráz tőled! Biztos hülyíted az egyiket,a másik háta mögött akit "nem hülyítesz".
23n
Én nem szándékosan vittem át. Halálosan szerelmes voltam és itt sírtam ki a bánatom. És egy férfi meghallgatott. Mindezt levelezve, úgy, hogy egy képet se láttam róla. És azt vettem észre, hogy egy idő után iránta is szerelmet éreztem. Soha nem volt velem ilyen azelőtt, nem is ismerkedtem soha neten, mert meg se közelíti, mint amikor az ember a való életben találkozik valakivel, akivel soha nem akartak egymástól semmit, csak nem tudták nem érezni azt, amit éreztek. Ehhez képest a neten összevakarsz valakit, aki iránt mindenáron szerelmet akarsz érezni, aztán vagy összejön vagy nem. De én akkor kezdtem szerelmes lenni egy soha nem látott valakibe. A stílusa is nagyon bejött, különleges valaki volt, de amilyen szinten éreztem iránta, az csak azért lehetett, pont azért, mert sose láttam és átvittem az érzéseimet. Valódi ismerősre szerintem nem tudtam volna átvinni, mert a valóság arcon csapott volna rögtön. Te nem Ő vagy.
Szerintem ne add lejjebb. Te is tudod, kibe vagy szerelmes. A másikat csak az eszeddel szereted.
Kérdés miért tünik el a másik nö?! Talán úgy gondolja nem fog ringbe ugrani egy pasiért. Ez emelné fel az egodat igazán, igaz?!
Az sem lepne meg, ha egy harmadik is van a sztoriban.
Kapuzárási pániknak tünik ez az egész.
Abba vagy szerelmes, akire jobban vágysz. Csak igazából a mehbízhatóbbal, jobban jársz, mert ő legalább nem tesz tönkre. A másikat meg majd elfelejted.
Amúgy voltam így. A nagy szerelmem tönkre tett, míg a másik mellettem állt a trében. Ez a különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!