Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után nem keresett....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után nem keresett. Rá egy hêtre írtam neki 1-szer, semmi válasz. Következő hêten szintén 1*. Újra nem kaptam választ. Miért csinálja ezt, miért nem ír valamit? Bűntudata lenne?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 1. 23:40
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
28%
Így titkolja, hogy mennyire szeret.
2020. ápr. 2. 04:44
 12/23 A kérdező kommentje:

Szóval békén kellene hagynom.

Tegnapig volt bennem egy kis remény,születésnapom volt.

Gondoltam hátha ír valamit,azért mégis az élete része voltam. De semmi.

Azért írtam még neki,mert reménykedtem,hogy hátha meggondolja magát.

Talán több idő kell,hogy jobban hiányozzak neki.

Bár ha írtam neki 2* is, nem értem miért nem ír vissza annyit,

hogy hagyjam békén,ne írogassak.

2020. ápr. 2. 06:34
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Akkor utólag is Isten éltessen! A srácnak ne írj többet, magad hozod csak kellemetlen helyzetbe, hiszen sajnos nem úgy tűnik, mint aki próbálja visszacsinálni a dolgokat. Nehéznek tűnhet, de fel a fejjel! Szomorkodd ki magad nyugodtan, aztán próbálj továbblépni. Kösd le magad, olvass jó könyveket, beszélj a barátaiddal stb. Sok sikert! :)
2020. ápr. 2. 07:23
 14/23 anonim ***** válasza:
83%

Nem bűntudata van, csak nem akar tőled semmit. Egy férfi ismerősöm pár hónap járás után szakított a barátnőjével, aki aztán átment hisztérikába. Állandóan telefonálgatott a srácnak, érzelmi zsarolásba akart kezdeni, amire 1-2 alkalommal annyit reagált a férfi, hogy hagyja békén, nem lesz folytatás, de a csaj még hetekig "zaklatta".

Vedd észre magad!

2020. ápr. 2. 08:15
 15/23 anonim ***** válasza:
86%
Nem szabad ilyet csinálni! Szakított veled a párod, ilyenkor tudomásul kell venni a másik döntését. Csak akkor szabad kapcsolatban maradni, ha van közös gyerek. Csendben reménykedni szabad, sôt kell is, különben elviselhetetlenül nagy lenne a fájdalom. De a másikat hívogatni, írni neki, koslatni utána tilos.
2020. ápr. 2. 08:34
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha én szakítok valakivel, akkor az nem hiányzik. Illetve valamennyire igen, de tudom, hogy jó döntést hoztam. Hiába írkálsz, nem akar veled kommunikálni egyáltalán. Nem törődj azzal, ő mit gondol, mit érez, szakíts meg vele minden kapcsolatot és felejtsd el örökre.
2020. ápr. 2. 08:39
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Szakított, vagyis nem akar veled lenni, nem akar tőled semmit, le akar vakarni magáról. Mit nem lehet ezen érteni?
2020. ápr. 2. 08:43
 18/23 A kérdező kommentje:

Tehát hagyjam békén?

Még egy utolsó búcsú üzenetet se írjak neki?

Arra gondoltam,hogy nagyon szeretem de elfogadom a döntésêtköszönök mindent és vigyázzon magára.

2020. ápr. 2. 12:19
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Hányszor írjuk még le, hogy hagyd béken! Nem érdekel! Fogd fel! Mert amit csinálsz az gyerekes és szánalmas.

N27

2020. ápr. 2. 12:24
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Ne! Így is többet írtál, mint kellett volna. Ne kapálózz utána, ő se teszi.
2020. ápr. 2. 13:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!