Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után nem keresett. Rá egy hêtre írtam neki 1-szer, semmi válasz. Következő hêten szintén 1*. Újra nem kaptam választ. Miért csinálja ezt, miért nem ír valamit? Bűntudata lenne?
Szóval békén kellene hagynom.
Tegnapig volt bennem egy kis remény,születésnapom volt.
Gondoltam hátha ír valamit,azért mégis az élete része voltam. De semmi.
Azért írtam még neki,mert reménykedtem,hogy hátha meggondolja magát.
Talán több idő kell,hogy jobban hiányozzak neki.
Bár ha írtam neki 2* is, nem értem miért nem ír vissza annyit,
hogy hagyjam békén,ne írogassak.
Nem bűntudata van, csak nem akar tőled semmit. Egy férfi ismerősöm pár hónap járás után szakított a barátnőjével, aki aztán átment hisztérikába. Állandóan telefonálgatott a srácnak, érzelmi zsarolásba akart kezdeni, amire 1-2 alkalommal annyit reagált a férfi, hogy hagyja békén, nem lesz folytatás, de a csaj még hetekig "zaklatta".
Vedd észre magad!
Tehát hagyjam békén?
Még egy utolsó búcsú üzenetet se írjak neki?
Arra gondoltam,hogy nagyon szeretem de elfogadom a döntésêtköszönök mindent és vigyázzon magára.
Hányszor írjuk még le, hogy hagyd béken! Nem érdekel! Fogd fel! Mert amit csinálsz az gyerekes és szánalmas.
N27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!