Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után nem keresett. Rá egy hêtre írtam neki 1-szer, semmi válasz. Következő hêten szintén 1*. Újra nem kaptam választ. Miért csinálja ezt, miért nem ír valamit? Bűntudata lenne?
Igen,reménykedem.
Másrészt szeretnék neki bűntudatot okozni,amiért ezt tette velem.
Azt akarom elérni,hogy később megbánja hogy elveszített.
Csak nem tudom hogyan érjem el mindezt.
Azért szakított mert már nem volt benne érzelem irántad, nem akarta már ezt folytatni. Nem tudom mire gondolsz ezt tette velem alatt, mennyire volt durva a szakítás, de az is az élet rendje ha vége van egy kapcsolatnak. Tudni kell feldolgozni és nem kapaszkodni belé.
Amit te akarsz csinálni, az csak neked káros, benne tart egy nagyon rossz attitűdben és még nagyobb fájdalmat facsarsz ki mint amennyi alapból van (pl. azzal hogy ignorál).
Magadra és a fejlődésedre koncentrálj, ne arra hogy ő mit gondol vagy érez, már nincs közötök egymáshoz.
Nem lesz bűntudata, ha volt is, akkor lerendezte magában mielőtt megtette. A lehetőséged megvolt, amikor szakítottatok, hogy elmondd az érzéseidet, most már csak sajnálatra méltó, ha harmadjára is próbálkozol.
Felejts el, és koncentrálj magadra.
Sosem szakítottak még velem.
Ezért nem tudom,mi lenne a jó és mi az amit nem kellene tennem ebben az esetben.
Talán jobb lenne,ha nem foglalkoznék vele többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!