Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a brutális statisztika, hogy ugyanannak a pasinak 4-szer annyi nő ír vissza a társkeresőn, ha külföldinek adja ki magát?
És? Mire mész egy visszaírással?
Kinek ne keltené fel az érdeklődését, hogy mit keres egy külföldi ember egy magyar társkeresőn? A közértben is szóba elegyedünk emberekkel.
Ennek semmi köze nincs a párkapcsolat kialakulásához.
Egyszerű.
Mert azt hiszik...és sajna az esetek többségében joggal, hogy az pénzesebb, és majd elviszi őket az izgalmas nyugatra.
És megnézted milyenek ezek a nők?
Én a magam részéről sosem írnék külföldön élőnek.Nem hiszek a távolsági dolgokban.Lehet van, akinek sikeres a dolog, de ez max.1-2, azért meg nem pazarolom az időmet feleslegesen.
Ezeket a "picsogok-mert-nincs-olyan-sikerem-mint-a-külföldieknek" kérdést ugyanaz a posztoló írja ki, vagy többen vagytok?
Lehetséges, és pedig azért, mert a külföldiek a nőket is embernek nézik, jobban bánnak velünk, mint ti. Ha ti is elkezdtek jobban bánni a nőkkel, akkor ti is kelendőbbek lesztek. Ilyen egyszerű.
Egyébként én is azt tapasztalom ,hogy egyre több csaj ismerősömnek van külföldi párja. Nem tudom miért lett most annyira mánia ez...
De a durva az, hogy sokaknak közülök olyan országokból jött faszija van, ami abszolút nem indokolja (ha mondjuk pénzéhes a csaj) a dolgot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!