Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért bosszant fel hogy elutasít?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bosszant fel hogy elutasít?

Figyelt kérdés

Össze vesztünk, hazudott nekem egy nővel kapcsolatban, még ő sértődött meg...

És még ééén!!!! Én!! a hülye fejemmel, elkezdtem kezdeményezni a békülést

Hát szépen el lettem szinte küldve a **csába

Olyan ideges lettem hogy az hihetetlen. Még neki áll feljebb??? Hát ez brutális.

Nőnap! Tessék...

Ez az én napom, szépen megalázkodtam. Pfff

De miért van ilyen düh bennem??

2020. márc. 8. 19:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
mert megaláztatva érzed magad.
2020. márc. 8. 20:01
 2/5 anonim ***** válasza:
91%
Megalázkodtál, de legalább rájöttél milyen bunkó, most már le tudsz nyugodni és belátod, hogy nem ér a pasi egy kósza gondolatot sem. Örülj, hogy megszabadultál tőle.
2020. márc. 8. 20:01
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A düh, az védekezés. Azt állítod a dühöddel, hogy ez már túl sok volt, ezt már nem engedheted meg a barátodnak
2020. márc. 8. 20:46
 4/5 anonim ***** válasza:
73%
Minek veszekszel nőnapon? Ja, mert nő vagy!
2020. márc. 8. 21:23
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem látsz a ködtől, ami elborítja az agyadat. Tudom, voltam így... Mosakodj meg, fújd ki az orrod, aztán gondolkodj el, vajon ér-e ennyit egy olyan ember, aki más p... ját hajtja??? Ugye, hogy szimplán egy paraszt?...
2020. márc. 9. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!