Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ő szakított és elutasít, akkor miért sír utánam?
5 év után szakított velem a barátom. Nagyon összevesztünk, aztán egy hétig nem is szóltunk egymáshoz, majd megkérdeztem tőle, hogy most mi van és szakított velem. Bocsánatért esedeztem és könyörögtem, hogy ne szakítson, ajándékokat vittem neki, szerelmet vallottam, de elutasított.
A történtek után még beszéltünk és Ő akart találkozni mindig, de nem volt semmi, én próbáltam visszacsábítani, de hiába. Aztán most elegem lett, mondtam neki, hogy mondja meg most mi van. Nem akart erről beszélni, de kihúztam belőle, hogy szeret meg hiányzom neki, de tudja, hogy úgyse működne, meg hogy ő már azóta 3 csajt utasított vissza... Mondtam, hogy ha ő szakított, akkor viselkedjen úgy és hagyjon békén, mert nem vagyok a játékszere. Erre azt mondta, hogy neki se könnyű...
Az a baj, hogy még szeretem, de már mérges vagyok, hogy ő itt szórakozik velem és döntésképtelen...
Jojjetek ujra ossze. Ha szeretitek egymast, ugy nem jo elvalni, mert orokre elvarratlan szal lesz a masik. Vagy egyutt oregedtek meg vagy szepen lassan megundorodtok egymastol.
Talizz vele. Kapcsolatban a szivedre hallgass.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!