Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Részegen fölhívtam az exemet, nagyon leégettem magam a haverjai előtt, mit tegyek?
Pár hete szakítottunk, de én még mindig szeretem. A hétvégén a barátnőmmel elmentünk inni, és nagyon részeg lettem. Hülye ötlet volt, de fölhívtam a volt barátomat. De ő nem egyedül volt, hanem haverokkal. Akik hallották is a beszélgetést, és röhögtek. Én hülye, részegen szerelmet vallottam az exemnek, hogy még mindig szeretem, vele akarok lenni. Akkor ő csak nevetett ezen, és elküldött aludni, mondván sokat ittam... Másnap baromi cikinek éreztem a dolgot, nem is tudom hogy tehettem ilyet, józanon meg se fordulna a fejembe. És ráadásul nem csak előtte, de még a haverjai előtt is lejárattam magam. Azután írt, nagyon megörültem neki, de csak annyit írt, jobban vagyok? Nem válaszoltam neki, mert nem tudom gúnyolódni akar vagy mi? Hogy tehetném jóvá a dolgot? Kérjek bocsánatot? Vagy tegyek úgy, mintha meg se történt volna? Pasizzak gyorsan be, mintha már túl lennék rajta? Ti mit tennétek?
L/23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!