Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Részegen fölhívtam az exemet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Részegen fölhívtam az exemet, nagyon leégettem magam a haverjai előtt, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Pár hete szakítottunk, de én még mindig szeretem. A hétvégén a barátnőmmel elmentünk inni, és nagyon részeg lettem. Hülye ötlet volt, de fölhívtam a volt barátomat. De ő nem egyedül volt, hanem haverokkal. Akik hallották is a beszélgetést, és röhögtek. Én hülye, részegen szerelmet vallottam az exemnek, hogy még mindig szeretem, vele akarok lenni. Akkor ő csak nevetett ezen, és elküldött aludni, mondván sokat ittam... Másnap baromi cikinek éreztem a dolgot, nem is tudom hogy tehettem ilyet, józanon meg se fordulna a fejembe. És ráadásul nem csak előtte, de még a haverjai előtt is lejárattam magam. Azután írt, nagyon megörültem neki, de csak annyit írt, jobban vagyok? Nem válaszoltam neki, mert nem tudom gúnyolódni akar vagy mi? Hogy tehetném jóvá a dolgot? Kérjek bocsánatot? Vagy tegyek úgy, mintha meg se történt volna? Pasizzak gyorsan be, mintha már túl lennék rajta? Ti mit tennétek?

L/23

2020. márc. 3. 20:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon igaza van az utolsó hozzászólónak. Semmi, ember vagy, érzéseid vannak, nem tudtad korlátozni őket, ennyi. Nem tartozol elszámolással sőt; ha azt akarod, hogy kajtasson utánad, ne is írj neki két szavasnál több választ. Hajrá!
2020. márc. 3. 22:25
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképp se pasizz be gyorsan, mert azzal fogod csak igazán leégetni magad. Tedd, amit az előző hozzászólók írtak, két szavas, távolságtartó válasz, és kész, esetleg töröld ki a számát a telefonodból, hogy máskor ne ess kísértésbe - bár a lerészegedést is hanyagold, időnként mondjuk tud segíteni is (én például az 5 éves kapcsolatomat egy nagy berúgással zártam le magamban).
2020. márc. 3. 22:30
 13/16 anonim ***** válasza:
13%
Hát amiket hallottunk a telefonba nagyon gáz volt!😂😂 még jó darabig ez volt a téma miután letettetek a telefont 😂😂
2020. márc. 3. 22:48
 14/16 anonim ***** válasza:
64%

Nice trolling!

2020. márc. 3. 22:56
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Idővel majd el tudod engedni. Nem kell semmit tenni, azaz nem kell bepasizni, hogy "a környezet azt gondolja" "amit szeretnél", az ilyen, hasonló színházasdira is rá lehet fázni elég rendesen.
2020. márc. 4. 06:57
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem kell csinálni, emberek ezrei csináltak ilyet és túlélték.
2020. márc. 4. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!