Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon gáz? Leégettem magam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz? Leégettem magam?

Figyelt kérdés
Ma volt nálam a barátom, náthás vok, látogatóba jött. Nem volt sokáig, fél órát, mert sietett. Megkérdezte h orálisan kényeztetném-e? Mondtam neki h nem, azért jöttél? Azt mondta persze nem, és nem kell, és tudom is h nem azért jött, cs nekem nagyon rossz emlékeim vannak a régi barátommal kapcsolatban, aki viszont tény h cs a szex miatt volt velem. És feltódultak az emlékek a régi barátomról és bár tudom h a mostani szeret, el kezdtem kételkedni. És később írtam neki egy smst h te szeretsz engem? Mire visszaírta h igen természetesen. Irtam neki h akkor jó. Erre visszaírta h miért kérdezed? Meg rögtön még egy sms, h a haverja, akit mellesleg eddig nagyon rendesnek tartottam, mellette ül az autóban és olvassa az üzeneteket és nevet. Ez nekem annyira gáz volt, és olyan dedósnak éreztem magam, de közben tudom h miért kérdeztem, és tudom h szoktuk egymástól kérdezni, szóval nem is egyedi eset volt, de akkor is olyan gáz, meg mintha neki is gáz lett volna. Azóta nem is jelentkezett. De egyáltalán minek is olvassa az üzeneteit? Ez nem kultúrálatlanság?
2015. nov. 14. 13:13
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
69%
Rá se ránts!
2015. nov. 14. 13:20
 2/24 anonim ***** válasza:
55%
Látod, ha lecummantod, nincs ennyi komplikáció...
2015. nov. 14. 13:21
 3/24 A kérdező kommentje:
Jó, normális válaszokat kérnék.
2015. nov. 14. 13:22
 4/24 anonim ***** válasza:
94%
Ti ilyen 16 év körüliek vagytok...?
2015. nov. 14. 13:25
 5/24 anonim ***** válasza:
83%
ha beteg vagy inkább neki illett volna egy teát főzni vagy mittudomén kedveskedni valamivel... lehet maradi vagyok, de ez nem éppen a szerelem jele..hmmm
2015. nov. 14. 13:27
 6/24 rrrrrreennnnn ***** válasza:
49%
Jò a megérzésed: dedòs vagy. De ezt ne csak érzésként kezeld, hanem tényként.
2015. nov. 14. 13:28
 7/24 A kérdező kommentje:
A kor most nem hiszem h számít.
2015. nov. 14. 13:29
 8/24 anonim ***** válasza:
87%
# 2: Próbáltál már eldugult orral cummantani? A pasinak sem jó, mert a legjobb részeknél kell megállni levegőt venni...
2015. nov. 14. 13:30
 9/24 anonim ***** válasza:
64%

Vagyis igen... Akkor első feladat: felnőni!

2015. nov. 14. 13:37
 10/24 A kérdező kommentje:
Miért, szerinted az baj ha megkérdeztem h szeret-e, ha kételkedek benne?
2015. nov. 14. 13:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!