Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz? Leégettem magam?
Figyelt kérdés
Ma volt nálam a barátom, náthás vok, látogatóba jött. Nem volt sokáig, fél órát, mert sietett. Megkérdezte h orálisan kényeztetném-e? Mondtam neki h nem, azért jöttél? Azt mondta persze nem, és nem kell, és tudom is h nem azért jött, cs nekem nagyon rossz emlékeim vannak a régi barátommal kapcsolatban, aki viszont tény h cs a szex miatt volt velem. És feltódultak az emlékek a régi barátomról és bár tudom h a mostani szeret, el kezdtem kételkedni. És később írtam neki egy smst h te szeretsz engem? Mire visszaírta h igen természetesen. Irtam neki h akkor jó. Erre visszaírta h miért kérdezed? Meg rögtön még egy sms, h a haverja, akit mellesleg eddig nagyon rendesnek tartottam, mellette ül az autóban és olvassa az üzeneteket és nevet. Ez nekem annyira gáz volt, és olyan dedósnak éreztem magam, de közben tudom h miért kérdeztem, és tudom h szoktuk egymástól kérdezni, szóval nem is egyedi eset volt, de akkor is olyan gáz, meg mintha neki is gáz lett volna. Azóta nem is jelentkezett. De egyáltalán minek is olvassa az üzeneteit? Ez nem kultúrálatlanság?2015. nov. 14. 13:13
11/24 anonim válasza:
Tehát beteg vagy, a "pásid" meg felugrott félórára, hogy ugyan szopd már le gyorsan, mert nincs ötezre egy SOS franciára.
Hűű, nekem is kell egy ilyen "barátnő" XD
12/24 anonim válasza:
Komolyan megvagy becsülve, az már látszik.
13/24 A kérdező kommentje:
Jó vágom, én is ezt mondom h nincs helyén, és nem véletlen volt a kérdésem.
2015. nov. 14. 14:02
14/24 anonim válasza:
nem azt kellett volna megkérdezned hogy szeret-e, hanem ki kellett volna dobnod...
komolyan a pofám leszakad. beteg vagy, átugrik, le akarja sz*patni magát, aztán rajtad röhög a haverjával? ilyet megengedsz?
15/24 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Azt hiszem szeret,tenyleg sok mindent megtett ertem. De ez akkor sem jott be. Nem kellett volna azt se irnom amit erre valaszoltam aztan. Nem is reagalt ra. Ugyh egy oraja megirtam neki a velemenyemet. Es azota sem reagalt.
2015. nov. 14. 15:28
16/24 anonim válasza:
Drágám,szerintem elég jók a megérzéseid!Ez a pasi minden,csak nem szerelmes.Nem vagy dedós,viszont naiv és buta,hogy megengeded neki ezt a fajta bánásmódot magaddal szemben.Ha meg írogatsz is neki,azon is csak nevet,mert bunkó.Az ilyet jobb kidobni.
17/24 A kérdező kommentje:
Hat borzasztoan rosszul ereztem magam utana,mert nem ertettem h mi az a nagyon nevetseges azon h megkerdeztem h szeret-e,amikor maskor is kerdezgettuk mar egymastol. Es szerintem inkabb az a nevetseges h vki lesi mas uzeneteit,ami nem ra tartozik. Foleg ilyen idos korban.
2015. nov. 14. 15:45
18/24 anonim válasza:
te tényleg nagyon egyszerű lány lehetsz... nem az a baj, hogy ciki-e vagy nem... ez a pasi egy fabatkát sem ér... a 11-es választ olvasd újra!
19/24 A kérdező kommentje:
Tudom ez hülyén hangzik, de nagyon sokszor bebizonyította h szeret. Vele sem egyszerű. velem sem. Először nem is vettem komolyan amikor ezt kérte, cs valahogy tudatalatt volt vmi rossz érzésem. Nem tudom h h érted h nagyon egszerű vok, nagyon sokszor megsütöttem a szám, és lehet naiv vok, h keresem az igazit, de biztosíthatlak h nagyon radarszemekkel világitok mindenkit már át mielőtt közel engedem magamhoz. Egyből ki is vágtam volna, ha nem bizonyította volna már jó párszor h szeret. Ezért is álltam értetlenül az eset előtt, és éreztem magam én hülyének, mintha vmi ciki dolgot csináltam volna.
2015. nov. 14. 16:01
20/24 opened paradise válasza:
Nekem fura ez az egész.
1. Milyen bunkó dolog már,hogy a beteg barádnődtől ilyet kérsz. Oké,hogx szokták mondani,hogy "taknyosra szopattam",de ez...:D
2.Ha a srác vezetett,akkor nem hiszem,hogy magától olvasgatta volna a mellette lévő sms-eit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!