Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugy leegettem magam, mint meg soha. Hogy lepjek tul ezen?
#1, tudom, hogy ezek utan nem hiheto, de cukrasztunder vagyok :-)
#2, Ugyanolyan szinu, allagu, sot ugyanolyan dobozba is tarolom. De valoszinuleg tenni fogok ra valamilyen jegyet :))
#3, koszonom, ez jolesik :-)
27 evesen lehetne mar annyi eszed, hogy ilyen hulyesegeken nem akadsz ki, es meg kerdest is kiirsz. Szerintem ez az ego, nem az hogy felcserelted a sot/cukrot.
Ha azt irod, hogy a tomott metron ket megallo kozott ordenaret fingottal, az ego lett volna, ott lenne okod elsullyedni, de cukor helyett so? En nem ertem ez miert olyan ego. Viccesre kell venni a figurat, sot ha a srac jo fej akkor ezt meg visszahallod evek mulva is, errol meg sok bort le lehet huzni es szorakoztato a dolog, de egyaltalan nem ego.
".... magam, mint meg soha..." szerencses ember vagy ha ennel durvabb dolog meg nem tortent veled, ami tenyleg ego!
Na bumm,szerintem nem ez lesz az utolso amit elrontasz.:D
Majd legközelebb csinálsz egy finomat.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!