Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon leegettem magam reszegen. Mit tegyek?
Szombaton volt egy buli, ahova par ismerosommel elmentunk. Eleg sokat sikerult innom (mentsegemre legyen szolva, hogy inkabb a tobbiek itattak) es eleg gazul viselkedtem. Felcsuszott a szoknyam, aminek kovetkezeteben mindenem kilattszott + a felsom ujja is lecsuszott, eleg sok pasira ranyomultam, koztuk a legjobb baratnom volt baratjara is ( persze nem volt kolcsonos) illetve az ex baratomrol kiabaltam kulonbozo dolgokat (milyen volt az agyban stb.). Tenyleg nagyon reszeg voltam, fogalmam sem volt mit csinalok, masnap nem is emlekeztem. Ma viszont a suliba mindenki rohogott rajtam, a legjobb baratnom hozzam se szol az osztalytarsaim meg leneznek. Szerintetek mit tegyek, hogy elfelejtsek ezt az egeszet? Nagyon nem ilyen vagyok es nem szeretnem ha mindenki ezekrol ismerne meg. Kerlek segitsegek nagyon fontos lenne! Bocsanat az ekezethianyert!!
17(majdnem 18)/L
Ellenkezője? Dehiszen megtörtént. Akkor csak nem véletlenül terjesztik rólad. Mi a tanulság? Ne igyál.
További szép napot.
Kiscsillag, olyan nincs, hogy leitatnak. Meg kell tanulni nemet mondani. Főleg, ha tudod, hogy hülye vagy részegen. Mindenkinek megvan, hogy milyen részegen.
Én egyszer voltam übergáz, mikor olyan sokat ittam, hogy sírtam, meg féltékenykedtem (pedig egyiket sem szoktam alapból). Másnap meg felemelt fejjel mentem suliba. Szarok én arra, ki röhög rajtam. Ajánlom neked is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!